Ήττα για την Άθληση στον πρώτο αγώνα των play offs

30/04/2023 - 23:07 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2023 - 23:25

Την ήττα γνώρισε με σκορ 3-0 η ανδρική ομάδα της Άθλησης στον Σαββατιάτικο 29/4 αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των play offs ανόδου.

Ένας αγώνας που μόνο στο πρώτο σετ αποδείχθηκε ντέρμπι 25-22, ενώ στα αλλά δυο ο Πανιώνιος επικράτησε κατά κράτος, αποδεικνύοντας ότι είναι το φαβορί για την άνοδο.  

Επόμενη αναμέτρηση των ομάδων, την ερχόμενη Τετάρτη 3/5 στις 18:00 στο Κλειστό της Νεάπολης, για τον δεύτερο αγώνα. Τελευταία ευκαιρία για την Άθληση για να φέρει τη σειρά στο 1-1, καθώς με νίκη οι φιλοξενούμενοι θα την αποκλείσουν από τους τελικούς.

Αν μη τι άλλο η Άθληση έχει κάνει πολλά βήματα προόδου ιδίως εφέτος τερματίζοντας στους πρώτους τέσσερις, γεγονός που καμία άλλη ομάδα στο άθλημα του volley στο νησί μας δεν το έχει καταφέρει ποτέ. Στο δεύτερο ζευγάρι η Κερατέα επικράτησε 0-3 σετ κόντρα στην Ολυμιάδα Πατρών.

Τα σετ:

Πανιώνιος-Άθληση: 25-22, 25-14, 25-12

Ολυμπιάς-Κερατέα: 23-25, 23-25, 15-25

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γακουμής αναφέρει σε δηλώσεις του στο "SL":"Δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι αλλά μόνο στο πρώτο σετ. Για μένα η χρονιά κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Έχουμε πετύχει τον στόχο μας και καλούμαστε να πάμε για το κάτι παραπάνω. Σε αυτόν τον αγώνα ήμασταν χαμηλά των προσδοκιών και των δυνατοτήτων μας αλλά θεωρώ στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας την Τετάρτη θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Καλώ το φίλαθλο κοινό της Λέσβου να μας υποστηρίξει, ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το μόνο σίγουρο ότι θα προσπαθήσουμε όπως πάντα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey