Προσθήκες και αποχωρήσεις στην Άθληση

16/10/2023 - 11:15 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2023 - 11:48

Η Άθληση προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών, στο οποίο θα συμμετάσχει για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, με πρώτο αντίπαλο εντός έδρα την Κυριακή την ομάδα του Ρεθύμνου. Η Άθληση βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του προπονητή της Σωκράτη Γιακουμή, πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στο ροστερ του Λεσβιακού σωματείου υπήρξαν ανακατατάξεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν, με προσθήκες παικτών αλλά και αποχωρήσεις. Πέντε νέα πρόσωπα στελεχώνουν το νέο ροστερ της ομάδας. 

Η Άθληση πραγματοποίησε μια ηχηρή μετεγγραφή, με την απόκτηση του 35χρονου Καμερουνέζου Victor Bone, ο οποίος αγωνίζεται ως διαγώνιος και κεντρικός. Τα τελευταία χρόνια ο Bone αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία του Μαρόκου. Επίσης, αποκτήθηκαν ο 22χρονος πασαδόρος Σωτήρης Φερτάκης από το Αίγιο, ο Μάνθος Κρούσος 23 ετών ακραίος από τον Ερμή Πάτρας και ο 31χρονος ακραίος Γιώργος Λίλιος, από τον ΠΑΟ Κουκάκι. 

Από τον σύλλογο αποχώρησε ο Tyler Latuila ο οποίος επιστρέφει στον Καναδά μετά από τρεις σεζόν στην ομάδα της Μυτιλήνης. Ακόμη, ο Κοντοκώστας συμφώνησε με τη ΧΑΝΘ και ο Ασλάνογλου λόγω σπουδών αποχώρησε από το νησί και θα συνεχίσει στον Φλοίσβο Π. Φαλήρου. Παρελθόν αποτελεί και ο Βασίλης Κατσακούλας.

Επιπλέον, παραμένουν στην ομάδα, οι Αγγέλου, Περτσελής, Βουρλής, Τσάτσος και Βασιλέλλης, ενώ στην ανδρική ομάδα θα αγωνιστούν και οι νεαροί αθλητές από την ακαδημία Κώστας Ρούνγκος, Στρατής Καραφασούλης και Μάριος Σαλιαμπούκος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey