Άθληση: Για την πρώτη νίκη με αντίπαλο το Παγκράτι

27/10/2023 - 12:05 Τελευταία τροποποίηση στις 27/10/2023 - 12:21

Μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, η Άθληση καλείται να φανεί πιο ουσιαστική με αντίπαλο την ομάδα του Παγκρατίου την Κυριακή 29/10 και ώρα 12.00 στο γήπεδο του ΜΕΤΣ.

Παρά το κακό ξεκίνημα και τα πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών και ανέτοιμων αθλητών, η Άθληση έδειξε κάποια καλά στοιχεία στον αγωνα με το Ρέθυμνο και θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη που θα της χαρίσει περισσότερη ηρεμία για τη συνέχεια.

Ο Σωκράτης Γιακουμής έχει όλους τους αθλητές διαθέσιμους για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α Ζώνης. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής αεροπορικώς για την Αθήνα και θα επιστρέψει την Δευτέρα το πρωί. 

giakoumis.jpg (769×455)

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του αναφέρει:

"Παρά το άσχημο ξεκίνημα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού ηττηθήκαμε εντός έδρας με 3-1, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι το Παγκράτι που πάνω κάτω έχουμε τους ίδιους στόχους.

Ταλαιπωρηθήκαμε από πολλούς τραυματισμούς καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και χωρίς φιλικούς αγώνες αλλά το σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ και υγιής. Είναι δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς μας. Έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια σε δύσκολες αποστολές, όποτε θα βάλουμε ακόμη μια στο ενεργητικό μας με γνώμονα πάντα να πετύχουμε."

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey