Νέα ήττα για την Άθληση 3-0 σετ από το Παγκράτι

30/10/2023 - 10:29 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2023 - 10:44

Ηττήθηκε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών με σκορ 3-0 η Άθληση από την αντίστοιχη ομάδα του Παγκρατίου.

Κατά διαστήματα η Άθληση πίεσε πολύ τον αντίπαλο στο σέρβις με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να φτάσει στη νίκη. Η ομάδα της Λέσβου έδειξε ξανά κάποια καλά στοιχεία, όμως τα πολλά λάθη στο πρώτο και τρίτο σετ, δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Πλέον, η Άθληση επικεντρώνεται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ερμή Πατρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

giakoumis-athlisi-2022-23.jpg (769×512)

Ο Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του αναφέρει: "Σίγουρα η ομάδα μας έδειξε βελτιωμένη σε σχέση από τον πρώτο αγώνα μας αλλά ακόμα έχουμε δρόμο μέχρι να βρούμε τον καλό μας εαυτό. Το σίγουρο μόνο είναι ότι δεν απογοητευόμαστε, είναι νωρίς ακόμα και πλέον είμαστε έμπειροι να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση. Σκοπός μας είναι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να χαιρόμαστε το παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε βαθμό ή βαθμούς αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές γεγονός που θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε την προσεχή αγωνιστική με αντίπαλο τον Ερμή Πατρών. Δε μας πιάνει πανικός διότι γνωρίζουμε τη δυνατότητες αυτών των παιδιών! Συνεχίζουμε!"

Τα σετ:

25-20, 25-18, 25-18

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Α Ζώνης Α2 ανδρών

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey