Νέο ξεκίνημα για την Άθληση απέναντι στον Ερμή

03/11/2023 - 10:42 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2023 - 16:03

Τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα θα κληθεί να κατακτήσει η Άθληση στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, με αντίπαλο τον Ερμή Πάτρας.

Το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους θα δώσουν οι νησιώτες, ευελπιστώντας ότι όπως την πρώτη αγωνιστική έτσι και τώρα οι φίλοι της ομάδας θα γεμίσουν το γήπεδο. Μετά από τα  δυο αρνητικά αποτελέσματα στις δυο πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς που της χαρίσουν καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή απουσίες, έχοντας όλους τους αθλητές διαθέσιμους. Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 5 και μισή το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο Σωκράτης Γιακουμής δήλωσε:

"Μετά τα δυο όχι τόσο καλά αποτελέσματα για την ομάδα μας, καλούμαστε την Κυριακή να δώσουμε ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ερμή Πάτρας. Μια ιδιαίτερη αναμέτρηση που θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους πρώτους βαθμούς, ώστε να μας δώσει ωθήση και ενέργεια για την συνέχεια.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό της Λέσβου όπως για ακόμη μια φορά να γεμίσει το γήπεδο. Από την πλευρά μας θα προσπαθούμε πάντα μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey