Άθληση: Κοίταξε στα μάτια την Αρμενική αλλά υποτάχθηκε

13/11/2023 - 10:48 Τελευταία τροποποίηση στις 13/11/2023 - 16:02

Ηττήθηκε από την ομάδα της Αρμενικής η Άθληση  με 3-0 σετ (25-20, 25-18, 25-18) σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο Νοεμβρίου το μεσημέρι στου Ρέντη.

Η ομάδα του νησιού μας πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις για φέτος, διατήρησε το προβάδισμα του σκορ σε όλα τα σετ έως ένα σημείο, ενώ είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Αγγέλου και τον Βουρλή.

Αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο παιχνίδι εξαρχής ήταν πολύ δύσκολο, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Αρμένικη έχει στοχεύσει την άνοδο αποκτώντας ποιοτικούς αθλητές από την παραπάνω κατηγορία. Άξιο αναφοράς στην αναμέτρηση του Σαββάτου, η συμμέτοχη του 14χρονου Σαλιαμπούκου. Πλέον, η Άθληση κοιτάζει συγκεκριμένα παιχνίδια από τα οποία θα πάρει τους απαραίτητους βαθμούς, για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. 

Σημειώνεται ότι η αποστολή της Μυτιληνιάς ομάδας ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην επιστροφή της, καθώς η πτήση δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω καιρικών συνθηκών και επέστρεψε στην Αθήνα. Απίστευτη ταλαιπωρία για τους αθλητές και το προπονητικό staff, αφού δε κατάφερε η αεροπορική εταιρεία να τακτοποιήσει εγκαίρως την διαμονή της αποστολής, διανυκτερεύοντας έτσι στο αεροδρόμιο.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής αναφέρει σε δήλωση του:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας και τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κρατάω την πολύ καλή παρουσία παρά την ήττα αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και όλο αυτό θα μας βγει στο γήπεδο. Ξεκουραζόμαστε τώρα έχουμε ρεπό και πάμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη ΓΕ Ηρακλείου την 25/11.

Πραγματικά είμαι απογοητευμένος και ντρέπομαι  γι αυτό που ζήσαμε το Σάββατο το βράδυ με όλη την ταλαιπωρία των παιδιών που ήταν μέσα στο δρόμο από τις 7 το πρωί και αναγκαστήκαμε να διανυκτερεύσουνε σε καρέκλα λόγω αδυναμίας της αεροπορικής εταιρείας να μας βρει κατάλυμα για να μείνουμε. Έτος 2023 και ζούμε αυτά τα γεγονότα με απογοητεύουν πραγματικά."

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey