Άθληση: Μονόδρομος η νίκη με την ΓΕ Ηρακλείου

23/11/2023 - 13:35 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2023 - 13:59

Μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, η Άθληση θα ψάξει να βρει τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης με αντίπαλο τη ΓΕ Ηρακλείου.

Ένα ιδιαίτερο - δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο για την ομάδα του νησιού μας η οποία μετά από το κακό ξεκίνημα στις 4 πρώτες αγωνιστικές, θέλει τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ένα αποτέλεσμα που θα την τονώσει παράλληλα ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού ή απουσιών και έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του. Σε δήλωση του ο Σωκράτης Γιακουμής αναφέρει:

"Φτάσαμε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από το ρεπό μας και όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε πολύ πάνω στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα του νησιού μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό όπως κάνουμε άλλωστε σε όλους τους εντός - εκτός έδρας αγώνες, εκπροσωπώντας επάξια τη Λέσβο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey