Κομβικός αγώνας στην Πάτρα για την Άθληση

14/12/2023 - 14:34 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2023 - 14:54

Στην Πάτρα θα ταξιδέψει η Άθληση το Σάββατο 16/12 για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα της Γλυφάδας, η Άθληση θα προσπαθήσει να προσθέσει περισσότερο  βαθμούς στο ενεργητικό της, ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτήσει προβάδισμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Καμερουνέζος Bone ο οποίος κάνει αγώνας δρόμου για να προλάβει την πολύ σημαντική αναμέτρηση, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του στο "SL" αναφέρει: "Δύσκολη έξοδος για την ομάδα μας και με ένα πολύ κουραστικό ταξίδι αλλά είμαστε εδώ για να πάμε να τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια.

Σαφώς είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού ο αντίπαλος μας χρειάζεται βαθμούς όπως άλλωστε και εμείς. Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα αλλά επειδή έχουμε μάθει στα δύσκολα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε. Το μόνο σίγουρο ότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι και για τις δυο ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα παρά πολύ ωραίο παιχνίδι."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey