Άθληση: Έφυγε με άδεια χέρια από την Πάτρα

17/12/2023 - 19:51 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2023 - 20:11

Δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς ή βαθμό η Άθληση και ηττήθηκε στην Πάτρα με 3-0 σετ από την Ολυμπιάδα Πατρών.

Αρκετές απουσίες για την ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία αγωνίστηκε με εξάδα ανάγκης λόγω απουσιών και τραυματισμών, με κυριότερη αυτή του Bone, ο οποίος αν και ταξίδεψε μαζί με την ομάδα, δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Μόνο στο πρώτο σετ η Άθληση ήταν ανταγωνιστική, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κρίσιμου αυτού αγώνα. Από την άλλη, οι Πατρινοί κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι από το σέρβις και την επίθεση, δεν άφησαν περιθώρια για κάτι περαιτέρω στην ομάδα του νησιού μας.

Τώρα πλέον στρέφεται η προσοχή στον αγώνα του Σαββάτου με την Πετρούπολη. Ένας αγώνας με χαρακτήρα τελικού.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του στο sportlesvos αναφέρει:

"Ήταν ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια αυτό την Πάτρας, αφού από το πρωί ήμασταν στο δρόμο, διότι ταξιδέψαμε με αεροπορικώς - οδικώς και κληθήκαμε πέρα από τον αγώνα να διαχειριστούμε και την κούραση. Σαφώς είναι μια παρά πολύ καλή έδρα και δύσκολα ομάδες περνάνε από το γήπεδο της Ολυμπιάδας. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, κληθήκαμε να παίξουμε με εντελώς καινούργιο σχήμα λόγω των σημαντικών απουσιών που είχαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ήταν καλή η εβδομάδα που πέρασε γενικά λόγω των απουσιών αλλά και του τραυματισμού το κεντρικού μας Bone από το παιχνίδι με τη Γλυφάδα.

Έχουμε αφήσει ήδη το παιχνίδι πίσω μας και κοιτάμε το αμέσως επόμενο με την Πετρούπολη στην έδρας μας το προσεχές Σάββατο, που ευελπιστώ να είμαστε πλήρης. Ίσως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλουμε να το κερδίσουμε."

Τα σετ:

25-20, 25-17, 25-18

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey