Ψάχνει μεταγραφική αναβάθμιση η Άθληση

30/12/2023 - 13:56 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2023 - 14:40

Στην Άθληση μπορεί να απολαμβάνουν κάποιες ανάσες μετά την διακοπή λόγω των εορτών, ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται σε εγρήγορση για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Το Λεσβιακό σωματείο την καλοκαιρινή περίοδο ενόψει της τέταρτης διαδοχικής συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών, κινήθηκε συντηρητικά στο μεταγραφικό μέρος, κάτι που της έχει στοιχίσει βαθμολογικά έως τώρα, ολοκληρώνοντας μάλιστα το 2023 με χειρότερο τρόπο, μετά την εντός έδρας ήττα από την ουραγό ομάδα της Πετρούπολης. 

Σίγουρα υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, μετά την υπέρβαση που έγινε την περυσινή περίοδο κα τη συμμετοχή της ομάδας στα play offs ανόδου. Το μπάτζετ φέτος έχει περιοριστεί, με το τεχνικό τιμ να δίνει ταυτόχρονα ευκαιρίες σε αθλητές γέννημα-θρέμμα της ομάδας. Αυτή ήταν η φιλοσοφία γενικότερα του συλλόγου και του προπονητικού τιμ γι' αυτή τη χρονιά άλλωστε πέρα από το οικονομικό σκέλος, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και νεαρότεροι αθλητές ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις και να...ψηθούν για το μέλλον.

Όλο αυτό το εγχείρημα έως τώρα δεν έχει εξελιχθεί όπως θα το περίμεναν ίσως, με την ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με μόλις πέντε βαθμούς, κάτι που έχει οδηγήσει πλέον στην απόφαση για μεταγραφική αναβάθμιση τη χειμερινή περίοδο, ώστε να αποφευχθούν τα όποια αρνητικά σενάρια μπορεί να προκύψουν. 

Η Άθληση έχει πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη χειμερινή μεταγραφή με την επιστροφή ως ελεύθερος του Μανώλη Κνήτη, ο οποίος ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ενώ συνεχίζει να «χτενίζει» την αγορά, έχοντας ήδη πολλές επαφές με υποψήφιους στόχους. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα πιθανόν να υπάρξουν ανακοινώσεις για τις νέες προσθήκες στον Μυτιληνιό σύλλογο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey