Η Άθληση κοίταξε στα μάτια την Κερατέα όμως λύγισε

08/01/2024 - 11:08 Τελευταία τροποποίηση στις 08/01/2024 - 11:31

H Άθληση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου, βάζοντας δύσκολα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κερατέα, δεν απέφυγε όμως την ήττα με 3-1 σετ αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση σε 2-2 σετ.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του νησιού μας μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και το έχασε με 25-15 καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι κλήθηκε να αγωνιστεί με πολλά αγωνιστικά προβλήματα έχοντας τον Bone στην εξάδα χωρίς να είναι 100% έτοιμος, ενώ απουσίαζε ο βασικός κεντρικός Γιώργος Βασιλέλλης, όπως επίσης ο βασικός διαγώνιος Μανώλης Κνήτης.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή βελτίωσε την απόδοση της όμως το έχασε πάλι με 25-20. Στο τρίτο σετ με αντεπίθεση διαρκείας και με πολύ όμορφο volley και από τις δυο ομάδες, οι Μυτιληνιοί έφτασαν στο 25-23. Στο τέταρτο σετ υπήρχε συνεχόμενη διακύμανση του σκορ με τελικό αποτέλεσμα 25-22 υπέρ της Κερατέας.

Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα είναι εξίσου συναρπαστικός, αφού έξι ομάδες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα υποβιβαστούν δύο ή τρεις ομάδες. 

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του στο sportlesvos αναφέρει:

"Εν μέσω κακοκαιρίας αφού από το πρωί της Κυριακής ήταν αμφίβολο εάν θα ταξιδέψουμε, τελικά φτάσαμε στην Αθήνα για να αγωνιστούμε. Μέσα από τα διαφορά προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών που μας απασχολούν έχουμε να διαχειριστούμε τον καιρό και την ταλαιπωρία. Ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο όταν πρέπει ανά 15 μέρες να ταξιδεύεις, πόσο μάλλον που το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε έναν ακόμα δύσκολο ταξίδι στο Ρέθυμνο όπως τον επόμενο μήνα έχουμε να πάμε Πάτρα και Ηράκλειο!

Για το παιχνίδι με την Κερατέα όντως ήμασταν κατά διαστήματα πολύ καλοί, αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα την αναμέτρηση, ενώ εξ' αρχής γνωρίζαμε την μεγάλη δυσκολία του αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που καταφέρανε να σταθούνε και να ανταποκριθούν στη δυσκολία αγωνιζόμενοι σε διαφορετικές θέσεις, ενώ βρεθήκαμε πολύ κοντά να κατακτήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα εμείς όπως κάνουμε άλλωστε από την αρχή θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής."

Τα σετ:

25 - 15, 25 - 20, 23 - 25, 25 - 22

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey