Απέκτησε τον πολύπειρο Μαμάση η Άθληση!

17/07/2019 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2019 - 11:58

Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε το ανδρικό τμήμα της Άθλησης στο βόλεϊ, εκμεταλλευόμενο τις πολύ καλές σχέσεις των Σωκράτη Γιακουμή και Σάκη Τσάτσου με το νέο απόκτημα της ομάδας.

Ο λόγος για τον πολύπειρο Διονύση Μαμάση, έναν διαγώνιο με εξαιρετικές παραστάσεις από την Α2, που θα αγωνίζεται πλέον διαγώνιο στη νεοσύστατη ομάδα της Λέσβου. Ο Μαμάσης πείστηκε από το πλάνο, ενώ σπουδαίο ρόλο έπαιξαν και οι άριστες εντυπώσεις που αποκόμισε ο ίδιος από τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, αλλά και την προσεγμένη δουλειά στα τμήματα υποδομής, ειδικά με το ταλέντο που υπάρχει στα αγόρια. Έτσι με την πολυετή εμπειρία του στις εθνικές κατηγορίες αναμένεται να βοηθήσει πολύπλευρα την ανδρική ομάδα της Άθλησης, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις στον Σωκράτη Γιακουμή, αλλά και στους ταλαντούχους νεαρούς αθλητές του Σάκη Τσάτσου.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαμάσης θα αγωνιστεί στο νησί μας, αφού είχε φορέσει τη φανέλα τόσο του ΓΑΣ Λέσβου τη σεζόν 2008-09, όσο και του ΑΟ Μυτιλήνης από το 2001 έως το 2005. Πέρυσι έπαιξε στην Παναχαϊκή και επίσης έχει αγωνιστεί σε Αιγιαλέων, Ολυμπιάδα Πατρών, Ερμή Πατρών, Έσπερο Καλλιθέας, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, Άθληση Αγρινίου, Πανιώνιος και Γ.Ε. Αγρινίου.

Στην Άθληση όμως δε σταματούν εκεί, αφού τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις και για τα νέα αποκτήματα του γυναικείου τμήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey