Συνεχίζει να το παλεύει!

27/02/2016 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2016 - 18:01

Χρειάστηκε να περάσουν 23 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League για να φτάσει η ΑΕΛΚ στην τρίτη της φετινή νίκη! Μετά τον Παναιτωλικό (5-1) και τον Πανθρακικό (2-0), η ομάδα της Καλλονής ξεπέρασε επιτυχώς και το εμπόδιο του Πλατανιά (2-1), καταγράφοντας μια ακόμα καλή εμφάνιση με τον Νίκο Καραγεωργίου στο τιμόνι της, που ωστόσο πολύ δύσκολα θα αλλάξει τη μοίρα της σε σχέση με την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ΑΕΛΚ ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς, παίρνοντας από την αρχή τα ηνία, σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τον Μπλάζιτς, ο οποίος επιχείρησε το γύρισμα στην καρδιά της μικρής περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας Σωτηρίου απομάκρυνε με τα πόδια (3'). Ακολούθησε ένα 15λεπτο, με την ομάδα της Καλλονής να γυροφέρνει την περιοχή του Πλατανιά και στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Φαβάλι έβγαλε με εξαιρετική κάθετη πάσα τετ α τετ τον Μάρκοβιτς, που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0! Με τη σέντρα, η ΑΕΛΚ έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, όταν ο Τσαμπούρης σούταρε από μακριά με τον Σωτηρίου να αποκρούει δύσκολα.

Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η ομάδα των Χανίων άρχισε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη της καλή στιγμή, ο Αποστολόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, όμως η κεφαλιά του Ράμος έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Δαύκου. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΛΚ προσπαθούσε να βγει στην κόντρα και στο 32' ο Μάρκοβιτς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σωτηρίου. Ωστόσο, πάνω που άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης ο Πλατανιάς, οι δύο αναγκαστικές του αλλαγές λόγω των τραυματισμών των Γουνδουλάκη και Ράμος, αποδιοργάνωσαν εκ νέου την ομάδα του Παράσχου. Οι Καλλονιάτες θα μπορούσαν να έχουν πάει με προβάδισμα δύο γκολ στα αποδυτήρια, όμως ο Αναστασιάδης αστόχησε εξ' επαφής με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στο 42ο λεπτό. 

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ βρήκε πολύ νωρίς και το δεύτερο γκολ που αναζητούσε, όταν στο 56' ο Ελλακόπουλος, που είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα στο ματς αντί του τραυματία Μπλάζιτς, με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το 2-0! Ακολούθησε ένα καλό διάστημα για τον Πλατανιά, που πίεσε για τη μείωση του σκορ. Κάτι που κατάφερε στο 71', όταν ο Ανγκούλο με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Τσουράκη έκανε το 2-1 και έβαλε ξανά τους Χανιώτες στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Η ΑΕΛΚ βρέθηκε αμέσως μετά δύο φορές φάτσα με ένα τρίτο γκολ, αλλά ο Μάρκοβιτς και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησε να τελειώσει μόνος του τις φάσεις. Στην πρώτη νικήθηκε από τον Σωτηρίου, τη στιγμή που ο Τσαμπούρης περίμενε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι (74') και στη δεύτερη ο Σέρβος πλάσαρε άουτ (76') σε ένα ακόμα χαμένο τετ α τετ.

Μετά το 80ο λεπτό επικράτησε ένταση, από κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και ως αποτέλεσμα ήρθε η αποβολή του Γιώργου Παράσχου, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο γυμναστής Παπαδάκης. Το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος και έτσι η ΑΕΛΚ πανηγύρισε το τρίτο της φετινό τρίποντο.

Συνθέσεις

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (53' λ. τρ. Ελλακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88' Γιορέντε), Φαβάλι, Μάρκοβιτς (77' Νομπρέγα), Μανούσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75' λ. τρ. Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (25' λ. τρ. Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος (39' λ. τρ. Τσουράκης), Ανγκούλο

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey