Και ο Παναγιώτης ήταν εκεί!

05/04/2016 - 11:29

Πριν από μερικούς μήνες η Λέσβος συγκλονίστηκε από την είδηση του χαμού του Παναγιώτη Τσακίρη, ιδιαιτέρως αγαπητού στο χώρο του ποδοσφαίρου και πιστού φιλάθλου τόσο της ΑΕΚ όσο και της ΑΕΛ Καλλονής.

Φεύγοντας σε πολύ μικρή ηλικία από τη ζωή, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο Παναγιώτης δεν πρόλαβε να δει τον αγαπημένο του «Δικέφαλο» στη Μυτιλήνη, να παίζει αντιμέτωπος με την άλλη μεγάλη του αγάπη. Ωστόσο χθες, ήταν κι εκείνος ανάμεσα στους φιλάθλους και γι’ αυτό είχε φροντίσει τόσο η ΠΑΕ ΑΕΛΚ όσο και οι φίλοι του από το σύνδεσμο των Blue Sardines και φυσικά του club της Original 21 στη Λέσβο!

Έχοντας κρεμάσει μια φωτογραφία του με το κασκόλ της ΑΕΛΚ στα κάγκελα του «Ταρλά», η ΠΑΕ κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι, υπό το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων. Παράλληλα ο αρχηγός της ΑΕΛΚ Γιώργος Μανούσος παρέδωσε στον αδερφό του Παναγιώτη μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 33, την ηλικία δηλαδή που έφυγε από τη ζωή. Να σημειωθεί, ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ είχε φροντίσει να εκδώσει και ένα εισιτήριο στο όνομά του, αφήνοντας κενή τη θέση του στις εξέδρες του «Ταρλά»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey