Προσφυγή ο Μάρκοβιτς, συμβιβασμός με Χογκ!

05/04/2016 - 12:19

Η χρονιά ολοκληρώνεται για την ΑΕΛΚ με απογοήτευση, αφού μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Super League η ομάδα υποβιβάστηκε. Και μπορεί το τοπίο να παραμένει θολό σε ότι αφορά την επόμενη μέρα των Καλλονιατών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να συνεχίσουν στη Λέσβο.

Ένα εξ' αυτών είναι και ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ζητώντας τα χρήματα που του οφείλονται βάσει συμβολαίου και διεκδικώντας παράλληλα την ελευθερία του. Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός καταγγέλλει ότι είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα απλήρωτος και γι' αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να προσφύγει στη FIFA κατά της ομάδας της Καλλονής, ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα του.

Φυσικά, δεν είναι ο μόνος αφού το προηγούμενο διάστημα πολλοί ακόμα πρώην συμπαίκτες του ακολούθησαν τη νομική οδό, ώστε να αναγκάσουν την καλλονιάτικη ΠΑΕ να πληρώσει τα δεδουλευμένα τους. Πιπίνης, Κρολ και Χογκ αποχώρησαν πρόωρα και έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Πάντως, μια θετική εξέλιξη που προέκυψε αυτές τις ημέρες αφορά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Μαλτέζος τερματοφύλακας κατά της ΑΕΛΚ τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Sport24.gr, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που έφτασαν σε συμβιβασμό, ο οποίος για να έχει ισχύ θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ να καταβάλει συγκεκριμένο ποσό στον Άντριου Χογκ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" προσέγγιση για συμβιβασμό γύρω από οφειλές παλιότερων ετών έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και με δύο Λέσβιους πρώην παίκτες της ΑΕΛΚ, τον Ανέστη Αγρίτη και τον Μιχάλη Κριπιντίρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey