Τίμια προσπάθεια, παρά την ήττα!

11/04/2016 - 00:05 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2016 - 18:23

Σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί πέρυσι, όταν η ΑΕΛΚ πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον στον "Ταρλά", αυτή τη φορά η ομάδα του Περιστερίου πήρε τη νίκη με 2-4 μέσα στη Μυτιλήνη στον τελευταίο αγώνα των Καλλονιατών στη Super League.

Ο αγώνας είχε ένα... εκρηκτικό πρώτο 6λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γκολ και να βάζουν τις βάσεις για το τρίποντο. Στο 5', ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, όταν ο Ματέι βρέθηκε σε θέση βολής στο ημικύκλιο της περιοχής και με άωογο πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Κιβρακίδη, πέτυχε το 0-1. Στην αμέσως επόμενη φάση, οι Περιστεριώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, μετά από λάθος του Ούκα. Ο Μπρίτο, που έγινε αποδέκτης της μπάλας, πάσαρε από τα δεξιά στον Ουσέρο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από την ΑΕΛΚ και λίγο έλειψε να βάλουν και τρίτο γκολ, στο 13ο λεπτό, όταν ο Κεϊτά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι, αλλά εκείνη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 20ο λεπτό, ο Λε Ταλέκ πίεσε για να κλέψει την μπάλα, όμως η προβολή του δε βρήκε στόχο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, το σκηνικό άλλαξε. Η ΑΕΛΚ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη επιθετικά κι ενώ δεν είχε απειλήσει στο πρώτο 45λεπτο την εστία του Ατρομήτου, πλησίασε στη μείωση του σκορ σε κεφαλιά του Μανούσου (50'), έπειτα από κόρνερ του Γκόλια, με την μπάλα να περνά άουτ. Ένα λεπτό μετά όμως, οι Καλλονιάτες κέρδισαν πέναλτι. Δράστης ο πρώην παίκτης της ΑΕΛΚ, Πολ Κεϊτά, ο οποίος ανέτρεψε τον Γιουκαρή. Ο Μανούσος, που ανέλαβε την εκτέλεση, δε λάθεψε, μειώνοντας σε 1-2 με το 40ο του γκολ φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛΚ στις εθνικές κατηγορίες. Η ΑΕΛΚ ανέβασε την απόδοσή της και στο 57' έφερε το ματς στα ίσα, μετά από νέο κόρνερ και κεφαλιά του Αναστασιάδη (2-2). Η χαρά των φιλάθλων όμως κράτησε ελάχιστα, αφού στο 60' ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Μπρίτο, μετά από παράλληλη σέντρα του Ματέι (2-3). Το 2-4 μπήκε στο 77ο λεπτό με σκόρερ τον Λε Ταλέκ, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Δαύκου στο διαγώνιο σουτ του Ματέι. 

Συνθέσεις

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62' Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρής (78' Χατζηδημητρίου), Μανούσος, Οόκο, Ξύδας (84' Γκαμάγκας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64' Γροντής), Ουσέρο, Μπρίτο (84' Λημνιός), Ματέι, Σουμπίνιο (74' Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey