Δεν πήρε αδειοδότηση, άσκησε έφεση!

13/04/2016 - 13:37 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2016 - 13:48

Από την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες πως τέσσερις από τις ομάδες της φετινής Super League είχαν... θέματα με τους φακέλους που κατέθεσαν για την αδειοδότησή τους από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και τελικώς, αυτές επιβεβαιώθηκαν. Εκτός των δύο υποβιβασμένων, της ΑΕΛΚ και του Πανθρακικού, πρόβλημα προέκυψε και με Πανιώνιο, Ηρακλή!

Η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δε χορήγησε άδεια στους Καλλονιάτες, θεωρώντας πως ο φάκελος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και των υπολοίπων τριών ομάδων είναι ελλιπής. Παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, κανονικά πήρε άδεια η Βέροια. Βέβαια, τόσο η ΑΕΛΚ όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν έλαβαν αδειοδότηση. έκαναν χρήση του δικαιώματός τους να ασκήσουν έφεση, προκειμένου να διεκδικήσουν την αδειοδότησή τους στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει τα θέματα ως προς την επόμενη ημέρα της ΑΕΛΚ στη Football League, αφού σε περίπτωση που δεν καταφέρει η καλλονιάτικη ΠΑΕ να εξασφαλίσει την αδειοδότηση, αυτό σημαίνει πως θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές της στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Γεγονός που δύσκολα θα μπορούσε να συνδυαστεί με πορεία πρωταθλητισμού, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της άμεσης επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με αρκετούς ποδοσφαιριστές, που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας την τελευταία διετία και αν δεν γίνουν έγκαιρα συμβιβασμοί και διακανονισμοί, τότε πολύ δύσκολα θα αλλάξει η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Ομοσπονδίας.

Σε κάθε περίπτωση, εντύπωση προκαλεί το ότι φαίνεται να έχει δημιουργηθεί "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά της ΠΑΕ, ειδικά από τη στιγμή που τόσο πέρυσι όσο και φέτος μπήκαν στα ταμεία της περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, σε σύγκριση με την πρώτη της σεζόν στη Super League. "Αγκάθι" αποτελούν οι προσφυγές των Χογκ, Μάρκοβιτς, Κρολ, Πιπίνη, ενώ ερωτηματικό παραμένει τι προκάλεσε τη στάση των Φαβάλι, Γεωργίου και Κάρλσον, για τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι ουσιαστικά... επικαλέστηκαν τραυματισμό για να μην αγωνιστούν κόντρα στον Ατρόμητο!  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey