Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Αγριμάκη και Τριανταφύλλου

26/08/2016 - 13:06

Επιβράβευση για δύο παιδιά, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Κ20, από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ που αποφάσισε να δώσει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γιώργο Αγριμάκη και στον Λάμπρο Τριανταφύλλου. Οι δύο παίκτες δήλωσαν χαρούμενοι για την εξέλιξη αυτή, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που τους δίνεται.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛΚ:

"Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην ομάδα μας ο Γιώργος Αγριμάκης. 

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 11 Νοεμβρίου του 1995, ο Αγριμάκης αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Στην U20 ήρθε την περίοδο 2013-2014 ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας (2010-2012) και την αμέσως επόμενη σεζόν στον Όλυμπο Αγιάσου. Την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Κανάρη Νενήτων Χίου στη Γ' εθνική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος γι'αυτό το γεγονός. Θέλω να ευχαριστήσω τους τόσο τον προπονητή στην U20 κ. Γαβαλά όσο και τον προπονητή κ. Βαζάκα για την βοήθειά τους και την εμπιστοσύνη τους» δήλωσε ο Αγριμάκης στο kallonifc.gr. 

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Γιώργο Αγριμάκη καλή αρχή και καλή επιτυχία. 

"Ο νεαρός Λάμπρος Τριανταφύλλου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλονή μας!

Ο Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Χίο στις 10 Αυγούστου του 1996 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Στο δυναμικό της U20 εντάχθηκε την περίοδο 2013-2014, έχοντας περάσει πρώτα από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου (2010-2011) και την ΑΕ Καλαμωτής (2011-2013), ενώ στο παρελθόν έχει έχει συμμετάσχει και σε καμπ του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτή την εξέλιξη» ανέφερε στο kallonifc.gr ο Τριανταφύλλου και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην U20 Δημήτρη Γαβαλά ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι'αυτό το γεγονός. Επίσης, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και φυσικά τον κ. Βαζάκα που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ με την επαγγελματική ομάδα. Πιστεύω πως με πολλή δουλειά και μυαλό θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις». 

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Λάμπρο Τριανταφύλλου υγεία και καλή επιτυχία."

Φωτογραφίες | aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey