"Πονούσε" μπροστά και στο "Γεντί Κουλέ" [vid]

03/09/2016 - 23:34 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2016 - 00:05

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Κρήτη η ΑΕΛΚ, απέναντι στον ΟΦΗ, προβληματίζοντας εκ νέου με την αφλογιστία της επιθετικά, αφού για τρίτο σερί 90λεπτο στα ματς προετοιμασίας έμεινε άσφαιρη.

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ΑΕΛΚ με τον Ταΐρη κάτω από τα δοκάρια, τους Ζουλιώτη, Ποζατζίδη, Ρεπετσά, Αποστόλου στην άμυνα, τους Γιώργου, Παραΐμπα, Κέρι στη μεσαία γραμμή και προωθημένους τους Λίταινα, Φράγκο και Μπουρντουγιάν. Με εξαίρεση το οριζόντιο δοκάρι του Κέρι όμως, σε σουτ από μακριά στο 5ο λεπτό, η ομάδα της Καλλονής δεν απείλησε ιδιαίτερα τον ΟΦΗ, ο οποίος προηγήθηκε στο 10' με γκολ του Βουό, έπειτα από πάσα του Κοιλιάρα. Η ομάδα του Ηρακλείου δημιούργησε φάσεις στο πρώτο 40ο λεπτό για να διευρύνει το προβάδισμά της, ενώ η ΑΕΛΚ έφτασε ξανά με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία στο 43ο λεπτό σε σουτ του Μπουρντουγιάν, που απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι πιο δραστήριος από τους Καλλονιάτες, που δυσκολεύονταν να πατήσουν περιοχή. Στο 78' ο Βρεττός με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα πέτυχε το 2-0, ενώ τα επόμενα λεπτά ο ΟΦΗ δημιούργησε δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Ταΐρη να κρατά το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Αναμφίβολα, η εικόνα της ΑΕΛΚ θα πρέπει να προβλημάτισε τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, πλην του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Παπάζογλου. Οι Καλλονιάτες δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους, απείλησαν ελάχιστα και κυρίως από ατομικές ενέργειες, ενώ έμειναν για τρίτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι χωρίς να σκοράρουν.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης (36' Μίκιτς), Κοιλιάρας (66' Χύσι), Όστοιτς, Κώτσιος (66' Φαζός), Νάστος, Χαντί (66' Βρεττός), Μπουρσέλης (46' Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66' Μάνος), Βουό (46' Όγκμποε), Μασάδο (66' Κιάσσος)

ΑΕΛΚ (Γ. Βαζάκας): Ταίρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86' Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49' Γιουκαρής), Λίταινας (54' Ντάλλας), Παραΐμπα (80' Αρναούτογλου), Φράγκος (70' Χιντασέλι), Κέρι, Μπουρντουγιάν (75' Σοφιανής)

Φωτογραφία | Action Images

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey