Πέτυχε τους διακανονισμούς για Χογκ, Μάρκοβιτς

18/03/2017 - 11:35

Βαθιά ανάσα πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ αναφορικά με τις οφειλές της προς τον Μίροσλαβ Μάρκοβιτς και τον Άντριου Χογκ, οι οποίοι είχαν διεκδικήσει μέσω προσφυγών περισσότερες από 150.000€.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα των Καλλονιατών να αποπληρώσει τμηματικά τους δύο ποδοσφαιριστές, απομακρύνοντας έτσι προσωρινά τον άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού λόγω αφαίρεσης βαθμών. 

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ είναι υποχρεωμένη να πληρώνει από την 1η Απριλίου και για τους επόμενους 8 μήνες το ποσό των 12.143€ στον Άντριου Χογκ, στον οποίο έχουν επιδικαστεί 97.146€, ενώ αντίστοιχα το ποσό των 6.584€ για τους επόμενους 8 μήνες, με πρώτη δόση επίσης την 1η Απριλίου, στον Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, στον οποίο έχουν επιδικαστεί 52.673€. Η απόφαση είναι δεσμευτική και εάν οι Καλλονιάτες καθυστερήσουν έστω και μία δόση, τότε θα τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Η σχετική απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 28/2017

Δέχεται αίτηση ποδοσφαιριστή Αντριου Τζέιμς Χογκ περί ενεργοποίησης των κατ' άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.και την ανταίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με την οποία ζητεί να οριστεί όπως καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το οφειλόμενο ποσό των 97.146,24 ευρώ σε οκτώ (8) ισόποσες δόσεις.

Ορίζει όπως η επιδικασθείσα με την υπ΄αριθ. 305/2016 απόφαση της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ στον αιτούντα οφειλή, συνολικού ποσού 97.146,24 ευρώ καταβληθεί στον τελευταίο από την καθής ανταιτούσα οφειλέτρια σε οκτώ (8) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέα εκάστη την 1η εκάστου μηνός, αρχής γενομένης από 1 Απριλίου 2017. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ως άνω δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα πλήρως και ολοσχερώς κατά τη δήλη ημέρα καταβολής της απειλούνται σε βάρος της καθής- ανταιτούσας οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του αιτούντος -ποδοσφαιριστή.

Αριθμός απόφασης 29/2017

Δέχεται αίτηση ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Μάρκοβιτς περί ενεργοποίησης των κατ' άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.και την ανταίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με την οποία ζητεί να οριστεί όπως καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το οφειλόμενο ποσό των 52.673,672 ευρώ σε οκτώ (8) ισόποσες δόσεις.

Ορίζει όπως η επιδικασθείσα με την υπ΄αριθ. 405/2016 απόφαση της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ στον αιτούντα οφειλή, συνολικού ποσού 52.673,672 ευρώ καταβληθεί στον τελευταίο από την καθής ανταιτούσα οφειλέτρια σε οκτώ (8) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέα εκάστη την 1η εκάστου μηνός, αρχής γενομένης από 1 Απριλίου 2017. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ως άνω δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα πλήρως και ολοσχερώς κατά τη δήλη ημέρα καταβολής της απειλούνται σε βάρος της καθής- ανταιτούσας οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του αιτούντος -ποδοσφαιριστή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey