Από το τίποτα, καλός και ο βαθμός

26/03/2017 - 17:11 Τελευταία τροποποίηση στις 26/03/2017 - 18:15

Η ΑΕΛΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο τη Σπάρτη, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και στο τέλος από ένα βαθμό για κάθε ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν μια καλή ευκαιρία σε σέντρα του Μπουντόπουλου, την οποία απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος προ του Αναστασάκου (10'), ενώ ο Ευαγγελιδάκης απείλησε για πρώτη φορά την εστία της ομάδας της Λακωνίας, χωρίς αποτέλεσμα (13').  Ακολούθησε μια καλή στιγμή με τον Σοφιάνη για την ΑΕΛΚ και μια κεφαλιά του Γιαννίτση που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν οι σκληρές μονομαχίες και το ματς έχασε τον όπου ρυθμό είχε στο πρώτο 45λεπτο. Η Σπάρτη είχε ένα καλό σουτ με τον Ροβίθη (70'), που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ στην καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΛΚ, ο Ζουλιώτης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή, με τον Μελίσσα να απομακρύνει σωτήρια.

Το τελικό 0-0 αύξησε έστω και λίγο τη συγκομιδή της ΑΕΛΚ, σε ένα ματς που η νίκη θα αύξανε σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής των Καλλονιατών στη Football League.

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς,Σάββα, Ευαγγελιδάκης (65’ Σισέ), Ζουλιώτης, Σβόγιτς, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης (76’ Μέγκαχεντ), Αποστόλου (46’ Αγριμάκης), Σοφιάνης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Σιώπης, Αναστασόπουλος, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (65’ Ηλιόπουλος), Φράγκος (70’ Ροβίθης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey