"Τραβάει" μακριά η αντιπαράθεση με Βλάχο!

29/03/2017 - 15:25

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχει βρει τον... τρόπο να "τρενάρει" τις εκδικάσεις των υποθέσεων που αφορούν σε οφειλές παλαιότερων ετών. Μία από αυτές, που πήραν ξανά αναβολή είναι εκείνη του πρώην προπονητή της Βαγγέλη Βλάχου.

Ο έμπειρος προπονητής είχε κερδίσει πρωτόδικα την υπόθεση, με βάση την απόφαση της Α' Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ άσκησε έφεση όμως και με βάση το πινάκιο, η εκδίκασή της θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί χθες. Ωστόσο και πάλι, ο νομικός εκπρόσωπος των Καλλονιατών επικαλέστηκε αδυναμία να παρευρεθεί, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Συγκεκριμένα, εκπροσωπήθηκε από τον συνάδελφό του Παναγιώτη Μπιλίρη, ο οποίος μετέφερε στο προεδρείο αίτημα της αναβολής. 

Ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ παραβρέθηκε κανονικά όμως η δικηγόρος του Βαγγέλη Βλάχου, κ. Παναγιώτα Κονιτσιώτη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως σημειώνεται από το flnews.gr που παρέστη στην αίθουσα: «Δεν συναινούμε. Είναι μία ταλαιπωρημένη υπόθεση από το 2015. Ας δεσμευτεί τουλάχιστον ο συνάδελφος ότι στην επόμενη εκδίκαση θα εκπροσωπηθεί από κάποιον άλλον η Καλλονή, εάν δεν μπορεί ο κύριος Λίβας».

Τελικώς, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να μεταθέσει την υπόθεση για τις 11 Απριλίου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey