Την... απο-Καρδί(τσ)ωσε!

02/04/2017 - 14:34

Ήττα, που κρατά ακόμα χαμηλά τις ελπίδες της για εξασφάλιση της παραμονής, υπέστη η ΑΕΛΚ στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση, δεχόμενη ξανά γκολ στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό.

Η ομάδα της Καλλονής περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αναζητώντας τρόπο να εξασφαλίσει το Χ, αλλά ενώ τη... γλίτωσε στο πρώτο μέρος, δεν άντεξε στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να κλειστεί στα καρέ της και η Αναγέννηση Καρδίτσας να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Το πρώτο 45λεπτο ξεκίνησε με τρεις απειλητικές επισκέψεις της ομάδας του Γιάννη Μάγγου στην εστία της ΑΕΛΚ. Στο 10' ο Δημόπουλος σούταρε άστοχα, στο 12' ο Χαλκιαδάκης πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και στο 20' η σέντρα σου τ του Ντιατά απομακρύνθηκε με δυσκολία. Ακολούθησε ένα ακόμα καλό σουτ του Ντιατά, λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν εκ νέου δυναμικά, αλλά ο Χαλκιαδάκης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο. Η ΑΕΛΚ προσπάθησε να ισορροπήσει και τα κατάφερε ως το 65ο λεπτό, αλλά από εκείνο το σημείο κι έπειτα η ομάδα της Καρδίτσας επιδόθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο. Στο 66' ο Σμίλτος σούταρε δυνατά, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σταθερά. Στο 72' ο Ζδράβος σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Ντιατά πέρασε άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Κισκαμπάνης ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να αποκρούσει εντυπωσιακά στο σουτ που επιχείρησε. Η πίεση αύξανε ολοένα και περισσότερο, με τον Μπιτέλη να πλασάρει ψηλά άουτ στο 76ο λεπτό, από το ύψος του πέναλτι. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έδινε την αίσθηση ότι από λεπτό σε λεπτό θα σκοράρει και στο 85' είχε δοκάρι σε σουτ του Ντιατά, το οποίο τράνταξε το αριστερό κάθετο της εστίας του Παπαδόπουλου, αλλά δύο λεπτά μετά, στο 87', άνοιξε το σκορ όταν ο Δημόπουλος σέντραρε και ο Βουκομάνοβιτς με κεφαλιά πέτυχε το 1-0!

Με τέτοια εμφάνιση και χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία, η ΑΕΛΚ δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο ματς, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να παίρνει δίκαια τη νίκη και μαζί διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνθέσεις

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Ζδράβος, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα, Τσιλούλης, Ντιατά, Μπιτέλης, Χαλκιαδάκης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ, Αγριμάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης, Σισέ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey