Λουτσιάνο: "Γελοίο αυτό που συνέβη"

22/01/2012 - 20:41

Γελοίο χαρακτήρισε το συμβάν με την αδυναμία του Εθνικού Αστέρα να πληρώσει τα διαιτητικά έξοδα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα φύγω λίγο στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Γενικά με ό,τι έγινε στο σημερινό ματς. Με τις καθυστερήσεις, με τον τρόπο πως ξεκίνησε ο αγώνας... Να περιμένουν οι ποδοσφαιριστές πότε θα μπουν οι διαιτητές. Είναι γελοίο. Δυστυχώς, τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και η χώρα είναι σε άσχημη κατάσταση. Φυσικά φταίω και εγώ ως ποδοσφαιριστής που το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Στα αγωνιστικά έπρεπε να κερδίσει η ομάδα μου. Ο,τι και να μου πει κάποιος από εσάς, ό,τι και να μου πει ο αντίπαλος προπονητής, αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος ήμασταν εμείς. Είμαστε μία ομάδα νεοφώτιστη. Εχουμε καταλάβει τα εμπόδια που θα βρούμε μπροστά μας. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Ούτε στη Σούπερ Λιγκ είναι εύκολα. Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται στη Β' και τη Γ' Εθνική. Θα δούμε πού θα φτάσουμε.

Δεν ασχολούμαι με το θέμα της ένστασης. Θα ασχοληθεί η διοίκηση. Στεναχωριέμαι πραγματικά πάντως και πρωτίστως για τους ποδοσφαιριστές μου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey