Πανέτοιμη στο ντέρμπι των φορμαρισμένων

24/01/2012 - 14:04

Πανέτοιμη είναι η ΑΕΛΚ για το ματς κόντρα στη φορμαρισμένη Αναγέννηση Επανομής, στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Καλλονής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί, προπονούμενη στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, ώστε λόγω της σημερινής βροχόπτωσης να μην επιβαρύνει περισσότερο τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Πέτρο Ζουρούδη και τον Χαράλαμπο Σιλιγαρδάκη, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Καρακώστας, που πήρε μέρος στην προπόνηση αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του. Επίσης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Μανούσος και Τραορέ. Μακροχρόνια απών παραμένει ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος.

Η Αναγέννηση Επανομής μπορεί να έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία ματς, σκοράροντας κατά ρυπάς, όμως σε... καλό φεγγάρι βρίσκεται και η ΑΕΛΚ, που παραμένει τρία ματς αήττητη.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση Επανομής, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) και σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι: Σουλογάνης, Μάππας, Χατζόπουλος, Μήτσης, Θυμιόπουλος, Προβατίδης, Βλαστέλλης, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Χωριανόπουλος, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Ταραχούλσκι, Ζουρούδης, Μπουρούς, Βαλιός, Ντάμπος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey