Λουτσιάνο: "Δεν πετάμε στα σύννεφα"

26/01/2012 - 11:43

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛΚ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, που ανέβασε την ομάδα του ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα πετύχαμε ακόμα μια νίκη μέσα στη έδρα μας και μας ανέβασε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Είμαι επίσης χαρούμενος γι' αυτά τα παιδιά για το αποτέλεσμα που παρουσίασαν. Πιστεύω ότι το σκορ σήμερα θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, σύμφωνα με τις ευκαιρίες τις οποίες δημιουργήσαμε. Παρ' όλα αυτά πρέπει να μην πετάμε στα σύννεφα, αλλά να πατάμε κάτω σταθερά, έτσι ώστε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, όμως  μας κυνηγάνε αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς ότι στον Βύζα μας άλλαξαν έδρα δυο μέρες πρίν για να μας κόψουν βαθμούς, την Κυριακή στον Εθνικό Αστέρα περιμέναμε 30 λεπτά να αρχίσει το παιχνιδι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Ενισχυθήκαμε με 3 ποδοσφαιριστές για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί ενόψει της συνέχειας και πράγματι αυτό ήδη φαίνεται από τα πρώτα τους παιχνίδια, και μαζί με τα άλλα παιδιά δουλεύουν και αυτοί για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δε θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής στην ομάδα, είμαστε πλήρης, ωστόσο ειδοποιήθηκαν οι Τριανταφύλλου και Ντος Σάντος να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Επίσης επέστρεψε άλλος ένας ποδοσφαιριστής ο Μάκης Σαμπάνης του οποίο ο δανεισμός αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και δεν έγινε τελικά. Συνεχίζουμε ωστόσο να δουλεύουμε σκληρά τόσο εγώ όσο και ο γυμναστής Παντελής Παντελόπουλος, σε καθημερινή βάση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Καλλονή είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή, και από εκεί και πέρα θα δούμε για τον στόχο της 6άδας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey