Ζουρούδης: "Ένιωσα οικεία εξ'αρχής"

26/01/2012 - 11:50 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2012 - 11:55

Ευχαριστημένος ήταν στις δηλώσεις του, από τα όσα συνάντησε στις πρώτες μέρες παρουσίας του στη Μυτιλήνη και την ΑΕΛΚ ο νεοαποκτηθείς Πέτρος Ζουρούδης, που ντεμπουτάρισε στον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Αναλυτικά: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, θέλω να πω καταρχάς ότι νιώθω εδώ την ομάδα ήδη πολύ οικεία παρόλο που είμαι μόλις δύο μέρες εδώ. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ.Νίκο Μιχαλάκη, το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο, και γενικά εδώ όλους τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν.

Σίγουρα σήμερα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να πατάμε στα πόδια μας όπως είπε και ο προπονητής μου. Δεν μετάνιωσα που από την Super League ήρθα στην Football League, δεν το θεωρώ πισωγύρισμα.

Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά πραγματικά εδώ στην Καλλονή ήρθα γιατί οι άνθρωποι της μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα παίκτη. Στην προηγούμενη μου ομάδα υπήρχαν κάποια προβλήματα, ωστόσο δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά, τώρα είμαι στην Καλλονή και θα την βοηθήσω να πετύχω τους στόχους της.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey