Να συνεχίσει το σερί στα Γιαννιτσά!

27/01/2012 - 16:59 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2012 - 13:36

Χωρίς τους εδώ και καιρό τραυματίες Καρακώστα και Τζιωρτζόπουλο, αλλά και δίχως τον Μήτση που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Επανομή, η ΑΕΛΚ με… φόρα από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, ανηφορίζει για τα Γιαννιτσά με στόχο να μεγαλώσει το αήττητο σερί της.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στους Τραορέ και Μανούσο, που έλειψαν από το τελευταίο παιχνίδι και επανέρχονται από τις τιμωρίες τους, πονοκεφαλιάζοντας μόνο για την κάλυψη του κενού στη θέση του αριστερού μπακ.

Στην ΑΕΛΚ θέλουν να εδραιώσουν τη θέση τους στις πρώτες προνομιούχες έξι θέσεις της βαθμολογίας και αποσκοπούν στη νίκη. Ο φόβος ενόψει Γιαννιτσών ακούει στο όνομα «καιρός», αλλά και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Από κει κι έπειτα στο στρατόπεδο της ομάδας, η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα και άπαντες ταξιδεύουν με το μυαλό μόνο σε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια έδρα απ' όπου πέρυσι πέρασε με το εμφατικό 0-3!

Διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα θα είναι ο Γιαννουλάκης από τα Χανιά, με βοηθούς τους Παρασκευαϊδη και Δελγεράκη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey