Πάτησε... φρένο στα Γιαννιτσά!

29/01/2012 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2012 - 12:31

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΛΚ στα Γιαννιτσά από την τοπική Αναγέννηση, με σκορ 2-1, για τη 14η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League κι έτσι μπήκε ένα τέλος στο σερί θετικών αποτελέσματων που είχαν οι Καλλονιάτες εδώ και τέσσερα ματς.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα πλήρωσε το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο, μπαίνοντας νωθρά και δεχόμενη το πρώτο γκολ, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η Αναγέννηση πλήρωσε την ΑΕΛΚ με το ίδιο νόμισμα, που είχε... χρησιμοποιήσει εκείνη στο ματς της περασμένης Τετάρτης, κόντρα στην Επανομή.

Σκόρερ ήταν ο Σπαθάρας, που δέχθηκε μπαλιά από τον Ιορδανίδη και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουλογάνη. Ένα λεπτό νωρίτερα, η ΑΕΛΚ είχε πετύχει γκολ σε κεφαλιά του Ζουρούδη, όμως ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των Καλλονιατών υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Αυτό ήταν και το δίλεπτο που άλλαξε τις ισορροπίες, αφού οι παίκτες του Λουτσιάνο θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα, ωστόσο πριν καλά - καλά συνειδητοποιήσουν το γκολ που τους ακυρώθηκε, βρέθηκαν εκείνοι πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη, η Αναγέννηση έδειξε να το θέλει περισσότερο, χρησιμοποιώντας προς όφελός της τα... πνευμόνια των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της εν αντιθέσει με την κουρασμένη ομάδα της ΑΕΛΚ, που διαθέτει εξάλλου και το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Παρά τις ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 81ο λεπτό, "κλειδώνοντας" τη νίκη, χάρη σε κεφαλιά του Σερέτη έπειτα από κόρνερ και πάλι του Ιορδανίδη.

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ΑΕΛΚ, ήταν να μειώσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με μια ακόμα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο, στο 92ο λεπτό.

ΑΕΛΚ: Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Κριπιντίρης, Θυμιόπουλος, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος, Μανουσάκης, Ζουρούδης, Ταραχούλσκι

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Γιόνδης, Νταντίδης, Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ. (83’ Τσικνιδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (90' Χατζόγλου), Στεργίδης (67’ Τσίλης), Παπαδόπουλος Θ.

ΑΕΛ ΚΑΛΟΝΗΣ (Λουτσιάνο): Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Μανουσάκης, Σιλιγαρδάκης, Ζουρούδης, Τραορέ, Μανούσος, Ταραχουλσκι (73’ Βλαστέλλης), Θυμιόπουλος (55’ Λεοζίνιο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey