Λουτσιάνο: "Οι λεπτομέρειες κάνουν διαφορά"

30/01/2012 - 11:44 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2012 - 11:52

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έληξε με την ήττα για την ΑΕΛΚ (2-1).

Μιλώντας στο matiespellas.gr επεσήμανε την κακή αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, στο Α' Ημίχρονο, γεγονός που της στέρησε τελικά και το ματς. Αναφερόμενος πάντως στην απόδοση του δεύτερου 45λέπτου, ο Βραζιλιάνος τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος, αν και δεν ήταν αρκετό για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νεανικό σύνολο της Αναγέννησης Γιαννιτσών, χωρίς να κρύβει τη χαρά του που τέτοιες ομάδες, βασιζόμενος στην όρεξη και το ταλέντο, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

Αναλυτικά: "Κατ' αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για την καλή πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα. Χαίρομαι πραγματικά που βλέπω νεανικές ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Όσο για το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και αν είχαμε τέτοια παρουσία σε όλο τον αγώνα, θα είχαμε μεγαλύτερη τύχη.

Στο ποδόσφαιρο όλα μετρούν και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Από δύο στημένες φάσεις, δύο κόρνερ, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Όταν μια ομάδα πετυχαίνει δύο γκολ στο γήπεδο της, τότε πρέπει να κερδίζει".

(Ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος, matiespellas.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey