Πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικο Εισαγγελέα

22/02/2012 - 15:44 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2012 - 21:23

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, για την ανακοίνωσή  που εξέδωσε η διοίκησή της μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τα όσα καταμαρτυρούσε στο διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ δύσκολα οι Καλλονιάτες θα αποφύγουν ενδεχόμενη τιμωρία. (διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ μετά το ματς με τον Πανιώνιο)

Επίσης, πειθαρχικά διώκεται ο Ιωνικός, για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής με το Κερατσίνι. Όπως αναφέρεται μάλιστα στη δίωξη «το δημοτικό στάδιο Νεαπόλεως, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το Πρωτάθλημα της Δʼ Εθνικής μεταξύ αυτού (γηπεδούχου) και της ομάδας Κερατσίνι ΑΠΟ, παράγοντες, παίκτες και οπαδοί του δημιούργησαν επεισόδια τα οποία στο σύνολό τους εμπίπτουν στην έννοια του Πειθαρχικού Κώδικα 'εκτεταμένα επεισόδια'».

Τέλος, έγινε άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων και σε βάρος του Γιώργου Δώνη, προπονητή του Ατρόμητου και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, για τις δυσμενείς κρίσεις που έκαναν αμφότεροι μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, στις 19 Φεβρουαρίου 2012.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey