Λουτσιάνο: "Δε μας επηρεάζει η διακοπή"

24/02/2012 - 12:14

Δηλώσεις για τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΛΚ με την Παναχαϊκή έκανε ο τεχνικός των Καλλονιατών Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, τονίζοντας πως η διακοπή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τη μη διεξαγωγή του ματς με το Διαγόρα, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να δουλέψει στις προπονήσεις και στους νεαποκτηθέντες να ενσωματωθούν σταδιακά στο ρόστερ.

Αναλυτικά: "Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα με στόχους, δυναμική και ιστορία. Παρόλο που ξεκίνησε με τις δυσκολίες της αφαίρεσης βαθμών κ.λπ. βλέπουμε πως έχει ανακάμψει και πως παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο μεταξύ μας αγώνα θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς που θα μας φέρουν πιο κοντά στην εξάδα και άρα πιο κοντά στο στόχο μας. Η νίκη αυτή θα είναι και μια νίκη ψυχολογίας καθώς ακολουθεί και το τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά όπου θα επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο.

Το μεγάλο διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος και τα όσα έγιναν με τον Διαγόρα και δεν παίξαμε δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχούν για την αγωνιστική μας κατάσταση. Επιλέξαμε να μην κάνουμε κάποιο φιλικό και να δουλέψουμε στις προπονήσεις  πάνω σε αυτά που πιστεύαμε πως είχαμε πρόβλημα.

Αυτό το κενό διάστημα έκανε καλό και στα παιδιά που ήρθαν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο καθώς είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα και να «δέσουν» ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το σερί νικών που έχουμε στην έδρα μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey