Απολογείται 8 Μαρτίου στην ΕΠΟ

24/02/2012 - 20:55

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λαμβάνοντας υπόψη της τις πειθαρχικές διώξεις που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την Πέμπτη 8 Μαρτίου και ώρα 15:30, μαζί με τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, τον ερασιτέχνη Ιωνικό και τους προπονητές Ζεσουάλδο Φερέιρα και Γιώργο Δώνη.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, για την ανακοίνωσή  που εξέδωσε η διοίκησή της μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τα όσα καταμαρτυρούσε στο διαιτητή κ. Παπαδόπουλο (διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση).

Ο ρέφερι είχε αρνηθεί πέναλτι στον Τζίμη Βλαστέλλη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ θα μπορούσε να έχει αποβάλλει και παίκτη του Πανιωνίου στη διάρκεια της παράτασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της τις πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στις 21 & 22/2/2012, κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 8/3/2012 και ώρα 15:30 τους Ζεσουάλδο Φερέιρα, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Δώνη, ΠΑΕ Ατρόμητος, σωματείο Ιωνικός, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey