Με τρανταχτές απουσίες στο "Ελ Πάσο"

13/03/2012 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2012 - 13:20

Λίγες ώρες ξεκούρασης είχαν στη διάθεσή τους οι ομάδες της Football League, που μπαίνουν ξανά στην αγωνιστική δράση αύριο, ενώ ακολουθούν ξανά ματς το Σαββατοκύριακο.

Η ΑΕΛΚ, μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό στη Μυτιλήνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να αγωνιστεί κόντρα στην Καλλιθέα, που πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα και φιγουράρει στις θέσεις των play off.

O Γιάννης Ματζουράκης, στο δεύτερο αγώνα του στον πάγκο των Καλλονιατών, έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες αφού παραμένει τραυματίας ο Μαμαρί Τραορέ, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Σιλιγαρδάκης και Ταραχούλσκι, που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Πανθρακικό.

Στην αποστολή θα είναι τελικά και ο Μιχάλης Κριπιντήρης, που αποφασίστηκε να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών στο μεθεπόμενο ματς κόντρα στο Θρασύβουλο.

Ο αγώνας της Καλλιθέας με την ΑΕΛΚ θα ξεκινήσει στις 14:30 και διαιτητής ορίστηκε ο Σκουλάς από τη Θεσσαλία, με βοηθούς τον Πετρόπουλο του ίδιου Συνδέσμου και τον Λιανό από τη Βοιωτία.

Το sportlesvos.gr θα βρίσκεται στο "Ελ Πάσο" και θα σας μεταφέρει "λεπτό προς λεπτό" τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey