Νίκη τώρα και με Θρασύβουλο!

16/03/2012 - 13:48

Με… φόρα από το σπουδαίο διπλό μέσα στο «Ελ Πάσο» και πολύ καλή ψυχολογία, η ΑΕΛΚ επιστρέφει στις εν Λέσβω αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με στόχο να εκμεταλλευτεί επιτέλους τα εντός έδρας παιχνίδια της και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αντίπαλος ο Θρασύβουλος, κόντρα στον οποίο η ΑΕΛΚ κατέκτησε την πρώτη της νίκη στη Football League μέσα στη Φυλή. Βέβαια ο Θρασύβουλος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου και στα τελευταία παιχνίδια του δείχνει σοβαρός και σταθερός όντας πολύ επικίνδυνος.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης που έδειξε κάποια δείγματα της γραφής του με την εξαιρετική τακτική που ακολούθησε κόντρα στην Καλλιθέα, θέλει να πάρει και την πρώτη του νίκη στον Ταρλά και προετοιμάζει την ομάδα του για μία ακόμη επιτυχία.

Για το παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Κριπιντήρης που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά και ο Ταραχούλσκι που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την απευθείας αποβολή του με τον Πανθρακικό.

Φυσικά δεν υπολογίζεται και ο μόνιμα απών τελευταία Μαμαρί Τραορέ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μήτσης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι με διαιτητή τον Ευαγγέλου Άγγελο και βοηθούς τους Απτοσόγλου και Μπάμπα του Συνδέσμου Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey