Μία από τα ίδια στον Ταρλά...

18/03/2012 - 18:21 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2012 - 18:43

Στην επιστροφή της στη Μυτιλήνη και παρά τη σπουδαία της νίκη με εξαιρετική εμφάνιση στην Καλλιθέα, η ΑΕΛΚ εμφάνισε ξανά τις γνωστές της εντός έδρας ασθένειες και μοιραία δεν πήρε το τρίποντο που θα μπορούσε κάλλιστα, προηγούμενη δύο φορές στο παιχνίδι.

Η Καλλονή είχε την τύχη να σκοράρει στα καλύτερα χρονικά σημεία του αγώνα στην αρχή δηλαδή του παιχνιδιού και στην εκπνοή του ημιχρόνου, όμως ούτε αυτά τα στοιχεία αποδείχθηκαν αρκετά για να πάρει τη νίκη.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της από το Γιάννη Ματζουράκη που καλούνταν να καλύψει τις απουσίες του Λεοζίνιο και Ταραχούλσκι, η ΑΕΛΚ προηγήθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα με το Ντος Σάντος που νίκησε στο 2΄ σε τετ α τετ τον Κασμερίδη.

Παρ΄ όλα αυτά στη συνέχεια υπνωτίστηκε από έναν περίεργο ρυθμό που επέβαλλε ο Θρασύβουλος και σε μία ανύποπτη φάση,στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη στιγμή των φιλοξενούμενων, στο 23΄ βρέθηκε ξανά σε θέση εκκίνηση με το 1-1 του Βλάχου. Στην αμέσως επόμενη καλή στιγμή ο Μανούσος έχασε ευκαιρία να ξαναβάλει μπροστά την Καλλονή, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε όμως τότε, ο Μανούσος το πέτυχε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενος πολύ καλή ενέργεια και σέντρα του Ντος Σάντος, πλασάροντας ιδανικά για το 2-1!

Παρά το υπέρ της 2-1 που επιτεύχθηκε με πολύ κόπο, η ΑΕΛΚ το σκόρπισε μονομιάς με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όπου ο Ντακόλ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και έφερε ξανά το παιχνίδια στα ίσια.

Η συνέχεια δεν είναι άξια αναφοράς για το ρυθμό του παιχνιδιού που έπεσε, με την ΑΕΛΚ να μην έχει ουσιαστική καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά παρ΄ όλα αυτά να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη, μία με το Ζουρούδη που αστόχησε προ κενής εστίας(!) και μία με το Μανούσο στις καθυστερήσεις που σούταρε έξω από την περιοχή και είδε τη μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι του Κασμερίδη.

Πολύς κόσμος στον Ταρλά περίπου 1200 θεατές, οι οποίοι όμως δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τις φωνές τους. 

Η ΑΕΛΚ χάνει ξανά πολύτιμο έδαφος σε ότι αφορά τη διεκδίκηση της 6άδας καθώς δεν ευνοείται και από τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Αλλά κυρίως προβληματίζει για την εικόνα που παρουσιάζει στα εντός έδρας παιχνίδια της, με το Γιάννη Ματζουράκη να καλείται να αλλάξει τα δεδομένα στα επόμενα παιχνίδια.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Υπόμνημα

Σχόλιο Ευκαιρία Γκολ Σφύριγμα διαιτητήΠέναλτι ΑλλαγήΚίτρινηΚόκκινη

Λεπτό προς λεπτό

[90'] Λήξη αγώνα, ΑΕΛΚ-Θρασύβουλος 2-2

[90΄] Κάρτα στον Σκόνδρα

Η ΑΕΛΚ έχει τη μπάλα στην κατοχή της, αλλά για μία ακόμη φορά βγάζει νωχελικότητα στο παιχνίδι της που εκνευρίζει την εξέδρα, χωρίς πάθος και ένταση στο παιχνίδι της...

[82΄] Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ΑΕΛΚ, στη θέση του Γάλα μπαίνει ο Θυμιόπουλος

[80΄] Βγαίνει ο Βλάχος και μπαίνει ο Σταμπουσίεβ

[79΄] Ο Βλαστέλλης στη θέση του Ζουρούδη

[76΄] Ατομική ενέργεια του Μανούσου μέσα στην περιοχή και σουτ που περνάει άουτ

[68΄] Στη θέση του Τζιωρτζόπουλος, ο Σαμπάνης στην πρώτη αλλαγή της ΑΕΛΚ

[67΄] Καλοζυγισμένο φάουλ του Μαρσέλο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

[60΄] Πρώτη αλλαγή για το Θρασύβουλο, με το Ζουμπουλάκη να περνάει στη θέση του Καρρά

[58΄] Σέντρα από το Μανούσο για την ΑΕΛΚ, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και τον Χατζόπουλο που κέρδισε τους πάντες στον αέρα, πήρε την κεφαλιά και έφερε τη μπάλα σε κενή εστία μπροστά στο Ζουρούδη, που κατάφερε να στείλει ωστόσο τη μπάλα άουτ σε μία απίστευτη ευκαιρία!

[52΄] Κίτρινη κάρτα και στον Παγώνη για σκληρό μαρκάρισμα στο Ντος Σάντος

[51΄] Κάρτα στον Βλάχο που ανέκοψε την προσπάθεια της ΑΕΛΚ να παίξει γρήγορα ένα κερδισμένο φάουλ στο κέντρο

Η ΑΕΛΚ πέτυχε γκολ στο ιδανικότερο χρονικά σημείο, αλλά το δέχτηκε με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, σε μία στημένη φάση που έλειψε η αυτοσυγκέντρωση στην άμυνα της Καλλονής. Το παιχνίδι αποκτά άγρια ομορφιά...

[47΄] ΓΚΟΛ!2-2! Φάουλ από το Μπκεγόνα, η μπάλα καταλήγει στο Ντακόλ κι αυτός φάτσα με το Σουλογάνη κάνει το 2-2...

Στο καλύτερο χρονικά σημείο πέτυχε η ΑΕΛΚ το δεύτερο γκολ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1 στο σκορ...

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

[45΄] Ημίχρονο αγώνα. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΛΚ κατάφερε να πάρει πίσω το προβάδισμά της με φοβερή ενέργεια του Ντος Σάντος και άψογο τελείωμα από το Μανούσο

[46΄]ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!2-1! Φοβερή ατομική ενέργεια του Ντος Σάντος, που έκανε διαδοχικές προσποιήσεις, μπήκε μέσα στην περιοχή και έβγαλε μία δύσκολη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι προς τον αμαρκάριστο Μανούσο, που πλάσαρε ιδανικά για το 2-1

[45΄] Μεγάλη ευκαιρία για το Θρασύβουλο, με τον Καρρά να πάιρνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή από τα πλάγια, αλλά να μην προλαβαίνει να πλασάρει το Σουλογάνη!

[42¨] Κίτρινη κάρτα στο Μπεγκόνα

Δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με την ΑΕΛΚ να κυριαρχεί μεν αλλά να μην μπορεί να βγάλει καλή φάση.Από τα πλάγια οι περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες της Καλλονής με τους Γάλα και Ντος Σάντος από τα δεξιά.

Ο Θρασυβουλος στα βουβά και στην πρώτη του ουσιαστικά σοβαρή επίσκεψη στα καρέ της ΑΕΛΚ κατάφερε εύκολα να ισοφαρίσει και να παγώσει τον Ταρλά.. Η ΑΕΛΚ προσπαθεί πάντως έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων να ξαναβγει μπροστά για ένα δεύτερο γκολ, αλλά πλέον στο γήπεδο πατάει καλά και η ομάδα της Φυλής

[30΄] Κίτρινη κάρτα στο Γάλα

[27΄] Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛΚ να απαντήσει άμεσα αλλά το όμορφο σουτ στην κίνηση του Μανούσου σταμάτησε στο δοκάρι του Θρασύβυλου!

[23΄] ΓΚΟΛ! 1-1! Ο Θρασύβουλος καταφέρνει και ισοφαρίζει σχετικά γρήγορα, με μία όμορφη ατομική προσπαθεια του Βλάχου, που μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. 

Βγαίνει δειλά δειλά ο Θρασύβουλος στην επίθεση που είναι εμφανώς επηρεασμένος από το γρήγορο γκολ "μαχαιριά" της ΑΕΛΚ

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο και αυτή τη στιγμή υπολογίζονται πάνω από 1100 άτομα

[11΄] Νέα αντεπίθεση της ΑΕΛΚ με το Μανούσο να βγαίνει από πλάγια φάτσα με τον Κασμερίδη αλλά να πλασάρει άουτ! 

[9΄] Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ΑΕΛΚ που έχει ξεκινήσει πολύ καλά, με το Ζουρούδη να βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά, το Μανούσο να στοπάρει τη μπάλα από το ύψος του πέναλτι και με γυριστό σουτ στην κίνηση να αναγκάζει τον Κασμερίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στη συνέχεια της φάσης, ο Κασμερίδης απέκρουσε και σουτ του Ντος Σάντος εξ επαφής!

Η ΑΕΛΚ πραγματοποίησε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πετυχαίνοντας γκολ με το καλημέρα. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί από εδώ και πέρα το παιχνίδι η ΑΕΛΚ. Αρκετές αλλαγές έχει πραγματοποιήσει ο Γιάννης Μαντζουράκης, οι περισσότερες εξ αυτών αναγκαστικές λόγω των απουσιών. Έτσι βλέπουμε στα χαφ τον Χωριανόπουλο, τον Γάλα να επιστρέφει σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Τζιωρτζόπουλο να επιστρέφει μετά από μεγάλη αγωνιστική απραξία στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην κορυφή της επίθεσης παίζει ο Ντος Σάντος που είναι αρκετά ορεξάτος στο ξεκίνημα του αγώνα.

[2΄] ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!1-0! Στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Μανουσάκης βρήκε πολύ όμορφα το Μάρκο Ντος Σάντος που βγήκε τετ α τετ με τον Κασμερίδη και ανοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση! Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ΑΕΛΚ!

[1΄] έναρξη αγώνα 

Ηλιόλουστη μέρα ιδανική για ποδόσφαιρο αλλά και για τον κόσμο που φαίνεται πως εκμεταλλεύεται την ευνοϊκή αυτή συγκυρία. Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται και αυτη τη στιγμή υπολογίζονται περί τα 800 άτομα δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ: Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Γάλας, Μαρσέλο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ζουρούδης, Ντος Σάντος, Τζιωρτζόπουλος

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Μποκάστλ, Μπεγκόνα, Βλάχος, Καρράς, Σκόνδρας, Ντακόλ 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--Τέλος "λεπτό προς λεπτό" μετάδοσης--

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey