Οι δηλώσεις των... βοηθών προπονητών

19/03/2012 - 14:25

Χωρίς τους δύο προπονητές των ομάδων, πραματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΛΚ με το Θρασύβουλο. Στην αίθουσα Τύπου βρέθηκαν να μιλήσουν για το παιχνίδι για μία ακόμη φορά ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και το μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας της Φυλής Δημήτρης Ζέτος.

O Ποντικός: "Ένα πουλάκι είπε κομπάζοντας, πως ο προπονητής της ΑΕΛΚ δεν παρευρίσκεται στις συνεντεύξεις Τύπου, επειδή δεν αναγνωρίζει τους Μυτιληνιούς δημοσιογράφους... Ε, τουλάχιστον ας μιλήσει σε αυτούς που αναγνωρίζει  ως τέτοιους η διοίκηση, για να υπάρχει και μία επί της ουσίας ενημέρωση..."

Ζέτος Δημήτρης - Μέλος τεχνικού επιτελείου του Θρασύβουλου

«Εμείς ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που ξέραμε τι παίκτες έχει και τι ομάδα είναι. Πιστεύουμε πως οι στόχοι της είναι εντελώς διαφορετικοί από τους στόχους που έχουμε θέσει εμείς φέτος αλλά έχουμε κι ένα σκοπό.

Όπου κι αν παίζουμε θέλουμε να διεκδικούμε από το παιχνίδι ό,τι μας αντιστοιχεί, ό,τι μας αναλογεί ανεύ όρων. Κάναμε κάποιες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η ομάδα άλλαξε λίγο πρόσωπο και έχουμε πετύχει ένα σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων τα οποία μας δίνουν μια βαθμολογική ανάσα από  τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά. Είχαμε δικό μας κόρνερ και δεν δικαιολογείται σε επαγγελματική ομάδα από δικό της κόρνερ να δεχτεί γκολ. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε δεχτεί άλλα γκολ από την Καλλονή γιατί μας πίεζε.

Ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Παρά ταύτα μπορέσαμε πολύ γρήγορα να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και στις δύο περιπτώσεις και μετά προσπαθήσαμε να μη «φάμε» άλλα γκολ και να πάρουμε έστω κι έναν πόντο από αυτό το παιχνίδι. Το καταφέραμε και συνεχίζουμε  την προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο που είναι η παραμονή μας όσο το δυνατό σύντομότερα. Ευχαριστούμε την Καλλονή για τη φιλοξενία».

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα - Βοηθός-Συνεργάτης προπονητή

«Εγώ θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Πιστεύω ότι σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε για εμάς πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα βάλαμε γρήγορα ένα γκολ αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε.

Μας ισοφαρίσανε και μετά καταφέραμε παρά που παίζαμε πολύ καλά στο πρώτο 30λεπτο δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε το γκολ που θα μας έφερνε την ηρεμία. Κάναμε ένα λάθος, μας ισοφαρίσανε μετά βάλαμε ένα άλλο γκολ και εκεί πιστεύω πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο πριν να φτάσουμε στον πάγκο όμως μας ισοφάρισε ο Θρασύβουλος από μία στημένη φάση. Εμείς θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Δεν καταφέραμε σήμερα να δώσουμε συνέχεια στη νίκη της Καλλιθέας. Θέλω να πω και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά για την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey