Οι δηλώσεις από τα Ψαχνά

02/04/2012 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2012 - 14:06

Ο αγώνας της ΑΕΛΚ στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από τον Best FM 98.1 και αμέσως μετά τη λήξη του, οι πρωταγωνιστές φιλοξενήθηκαν στον "αέρα" κάνοντας τον απολογισμό του ματς.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργου Φοιρού, του βοηθού προπονητή της ΑΕΛΚ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, καθώς και των ποδοσφαιριστών Πέτρου Ζουρούδη και Γιώργου Μανούσου:

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα βοηθός-συνεργάτης προπονητή

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους που βρίσκονται πάνω από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα. Χάσαμε έναν αγώνα που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει θετικό αποτέλεσμα. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες για το γκολ όμως δεν το καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ από τον Ηρακλή Ψαχνών. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τον Πανσερραϊκό.»

Γιώργος Φοιρός - προπονητής Ηρακλή Ψαχνών

«Παίξαμε πειθαρχημένα, με δύναμη και με πολλή ψυχή. Πήραμε τη νίκη γιατί δουλέψαμε πολύ. Η Καλλονή είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλό ρόστερ και αδικείται από τη θέση της στη βαθμολογία. Ο δικός μας στόχος είναι να αποφύγουμε τις θέσεις του υποβιβασμού όσο πιο γρήγορα γίνεται και να παίζουμε πιο ελεύθερα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο.»

Πέτρος Ζουρούδης - παίκτης ΑΕΛΚ

«Ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στα Ψαχνά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Είχαμε μια ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όποιος έκανε το γκολ θα έπαιρνε και το ματς. Το έκανε ο Ηρακλής. Έχουμε την ατυχία γιατί παίζουμε με ομάδες που είναι ξεκούραστες από το ματς με τον Διαγόρα που δεν παίζουν. Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό είναι από τα λεγόμενα εξάποντα. Ελπίζουμε να το πάρουμε και να μειώσουμε τη μεταξύ μας διαφορά.»

Γιώργος Μανούσος - παίκτης ΑΕΛΚ

«Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι καθώς έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ, δεν το πετύχαμε όμως. Έχουμε την ατυχία με όποια ομάδα παίζουμε να είναι ξεκούραστη από το ρεπό με τον Διαγόρα. Συνεχίζουμε...»

(Πηγή: aelk.gr)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey