Δηλώσεις προπονητή και βοηθού

09/04/2012 - 10:42 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2012 - 11:29

Στη Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο βοηθός της ΑΕΛΚ Λουτσιάνο ντε Σόουζα, αντί του προπονητή Γιάννη Ματζουράκη και ο τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Παναγιώτης Τζαναβάρας - προπονητής Βύζαντα Μεγάρων

«Σήμερα μας αδικεί το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Η Καλλονή δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Στη μοναδική ευκαιρία που είχε δυστυχώς είτε από κόντρα είτε από θέμα τύχης δεχτήκαμε αυτό το τέρμα. Ήταν ένα πρόβλημα σοβαρό για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να βγούμε στην επίθεση. Ξέραμε ότι μπορεί να δεχτούμε κόντρα επιθέσεις από την Καλλονή που έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ και γρήγορους παίκτες. Κρατήσαμε το παιχνίδι, δεν είχαμε όμως και τις κλασικές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε.

Στο τέλος πιέσαμε και πάλι από ένα λάθος μας δεχθήκαμε δυστυχώς το 2-0. Το 2-1 ήρθε λίγο αργά για εμάς. Εν τέλει είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Η ομάδα δείχνει ότι παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Οι παίκτες κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ ότι θα συνεχίσουν ακόμη καλύτερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλονής εύχομαι καλή συνέχεια και να επιτύχει τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα».

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα - βοηθός προπονητή ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

«Πραγματικά χαιρόμαστε που σε ένα ακόμη παιχνίδι κερδίσαμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Το πρωτάθλημα όπως σας έχω πει δεν είναι καθόλου εύκολο. Είχαμε απέναντί μας σήμερα μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και χαίρομαι γι'αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Παρά ότι είχαμε πολλές απουσίες και το ξέρετε καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Όμως, έχουμε λίγο χρόνο ξεκούρασης μέχρι το παιχνίδι με τη Βέροια και θα προσπαθήσει ο προπονητής να δουλέψει όσο μπορεί για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey