Το χοντραίνει ο μαινόμενος Κούγιας!

15/06/2012 - 16:36 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2012 - 17:04

Προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια φιλοξενεί η ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά των παραγόντων της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αφήνοντας υπόνοιες για εμπλοκή των Καλλονιατών στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ετοιμάζει μάλιστα μηνύσεις εναντίον των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για συκοφαντική δυσφήμιση, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κόντρα αρχίζει να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ωστόσο η "βόμβα" έρχεται με τη μορφή ερώτησης, στο κλείσιμο της δήλωσης Κούγια, φέρνοντας στο προσκήνιο τις ηχογραφημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο Κοριός της ΕΥΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως η ΑΕΛΚ να εμπλέκεται με κάποιον "Καρακλά", που εμφανίζεται να συνομιλεί με τον Τσακογιάννη για ματς της ομάδας της Καλλονής.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέξη Κούγια: "Σήμερα το πρωί η δικηγόρος του δικηγορικού μου γραφείου Βασιλική Πανταζή κατέθεσε αίτηση στην Football League για να πληροφορηθώ τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις των μελών του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Καλλονής με σκοπό να τους ενάγω και να τους μηνύσω για την συκοφαντική  μου δυσφήμιση.

Ειδικά κάποιον που άλλοτε εμφανίζεται ως εκπρόσωπος  της Καλλονής , άλλοτε ως εκπρόσωπος του Εθνικού Αστέρα και άλλοτε της ομάδας καβάλα στο δελφίνι αλλά και τον λιμενικό που υπηρετεί στην Ε.Υ.Π. και δεν ενημερώνει τις διωκτικές αρχές όπως είναι υποχρέωση του, τι επάγγελμα κάνει ο Μιχαλάκης στην ξενιτιά που του επιτρέπει να στέλνει 2000000,00€ το χρόνο για να πληρώνει προπονητές των 150000,00€ το χρόνο και ποδοσφαιριστές των 120000,00€ το χρόνο σε μια μικρή ομάδα ενός χωριού 200 φιλάθλων, τους επιφυλάσσω ιδιαίτερη νομική μεταχείριση.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού σώματος είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστεί.

Θέλω να κάνω στον κ. Μιχαλάκη και στη διοίκηση της Καλλονής μια ερώτηση:

"Ο Καρακλάς που μιλάει στις κασέτες και αναφέρει τα ονόματα του Μιχαλάκη, του Παπαδόπουλου και των άλλων της Καλλονής έχει καμία σχέση με την Καλλονή και τον Τσακογιάννη;"

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey