Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου

19/06/2012 - 11:27

Διαφορετικά ήταν τα συναισθήματα στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, με τον προπονητή του Πλατανιά Γιάννη Χατζηνικολάου να μένει ικανοποιημένος από το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του και το βοηθό προπονητή της ΑΕΛΚ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα να στέκεται στην επιθετική αφλογιστία των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Χατζηνικολάου (Προπονητής Πλατανιά): "Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. Και ξέρετε πως σε αυτά τα παιχνίδια μπαράζ οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και με μία  πολύ καλή ομάδα όπως η Καλλονή η οποία κατά την άποψή μου μεσοεπιθετικά μπορεί να παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε ένα πλάνο και μας βγήκε, να κλείνουμε τους χώρους όσο μπορούμε και με κάποιες αντεπιθέσεις να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιο γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Παρόλο που κουραστήκαμε καθώς έχουμε ταξίδι τόσο εμείς όσο και η Καλλονή. Ίσως η κούραση αυτή να μας βγει λίγο αργότερα καθώς είμαστε και οι δύο από νησί. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Τελείωσε.

Τώρα αρχίζουν κατά τη γνώμη μου τα πιο δύσκολα παιχνίδια για εμάς. Έχουμε τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια αρχής γενομένης με την Καλλιθέα την Πέμπτη. Επιβάλλεται να παίρνεις τα εντός έδρας παιχνίδια αν θες να κάνεις τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε επίσης συγκεντρωμένοι, προσγειωμένοι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Πήραμε ένα βαθμό και υπάρχει πολύς  δρόμος. Ευχαριστούμε την Καλλονή για τη φιλοξενία και ευχόμαστε να την ανταποδώσουμε".

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (Βοηθός προπονητή ΑΕΛΚ): "Πιστεύω ότι όταν μια ομάδα παίρνει εκτός έδρας ένα βαθμό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια της. Όπως καταφέραμε και πήραμε κι εμείς στην Καλλιθέα έτσι έγινε και για τον Πλατανιά. Σήμερα μας έλειπε το γκολ, δεν καταφέραμε να έχουμε καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ξέραμε πως ο Πλατανιάς είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο και συνεχίζει να το κάνει. Ήρθε με καλή ψυχολογία στη Μυτιλήνη αφού είχε προηγηθεί η νίκη της στο προηγούμενο παιχνίδι και μας χάλασε τη μέρα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε  αυτό το παιχνίδι και να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια αλλά έτσι είναι το πρωτάθλημα.

Αυτός ο τρίτος που λέει πως στο παιχνίδι του Πλατανιά για το πρωτάθλημα η διαιτησία μας ευνόησε το σημερινό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο παράδειγμα. Αν παίζει έτσι η διαιτησία και στα άλλα παιχνίδια θα βοηθήσει τον αντίπαλο. Δεν υπήρχαν οι πολλοί δύσκολες φάσεις αλλά με τα συχνά σφυρίγματα διέκοπτε το ρυθμό".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey