Πανέτοιμη για τον... πόλεμο της Πάτρας!

21/06/2012 - 11:50

Οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των playoffs ανόδου στη Superleague, έχουν βάλει μπουρλότο στη διαδικασία και ειδικότερα τις… σχέσεις της Πατρινής ομάδας με την ΑΕΛΚ.

Σήμερα οι δύο μονομάχοι σε επίπεδο δηλώσεων, καλούνται να συγκρουστούν και εντός αγωνιστικού χώρου, σε ένα παιχνίδι που αναπόφευκτα μυρίζει… μπαρούτι, με το κλίμα που έχει διαμορφώσει όλο το προηγούμενο διάστημα η Πατρινή ΠΑΕ.

Σε αυτό το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς, η ΑΕΛΚ καλείται να μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση βαθμού ή βαθμών και να παραμείνει ανεπηρέαστη από το όλο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του το Τζίμη Βλαστέλλη και ο έμπειρος τεχνικός όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπάθησε να προετοιμάσει κυρίως ψυχολογικά την ομάδα του, ενόψει του ντέρμπι με την Παναχαϊκή.

Αγωνιστικά η ΑΕΛΚ και στο πρόσφατο παιχνίδι της στο ίδιο γήπεδο πριν από περίπου έναν μήνα, έδειξε πως μπορεί να κερδίσει και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Ωστόσο είναι σαφές πως το ματς θα είναι ειδικών συνθηκών με τους Πατρινούς να δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση και να είναι σαφώς επηρεασμένοι από τα όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΛΚ ψάχνει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή, μετρώντας μέχρι σήμερα μία ισοπαλία στην Αγυιά και μία ήττα με 0-1 στον Ταρλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey