Πέφτει η αυλαία με Παναχαϊκή

30/06/2012 - 11:57 Τελευταία τροποποίηση στις 30/06/2012 - 12:10

Η τελευταία αγωνιστική των play off πραγματοποιείται σήμερα, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για καμία ομάδα, αφού το μοναδικό προνομιούχο εισιτήριο ανόδου στη Super League κατέληξε από την Τετάρτη στα χέρια του Πλατανιά.

Έτσι το βάρος πέφτει στο γόητρο και η ΑΕΛΚ θέλει να κλείσει τη χρονιά νικηφόρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με το Πρόεδρο του οποίου τη χωρίζουν πολλά. Η Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια βρίσκεται από την Παρασκευή στη Λέσβο, ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της πατρινής ΠΑΕ ήρθε στη Μυτιλήνη σήμερα το πρωί και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες του "Ταρλά".

Ο Γιάννης Ματζουράκης σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο "Ρουμάνος" δεν υπολογίζει στον αδειούχο Καρακώστα, τους τιμωρημένους Χατζόπουλο, Τραορέ, Μανουσάκη, αλλά και τους Μήτση, Ζουρούδη, Πάεζ, Θυμιόπουλο.

Στη 18άδα της ΑΕΛΚ μετέχει για πρώτη φορά ο ταλαντούχος Λίμα, γιος του παλαίμαχου Νόνι Λίμα, που έγινε επαγγελματίας στα μισά της σεζόν, έχοντας προωθηθεί από την Κ20: Σουλογάνης, Μάππας, Προβατίδης, Βαλιός, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Μαρσέλο, Χωριανόπουλος, Ταραχούλσκι, Λίμα, Τζιωρτζιόπουλος, Ντάμπος, Σαμπάνης, Βλαστέλλης, Γάλας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Λιαχούδης, με βοηθούς τους Μερκενίδης, Τεβεκέλης από το Σύνδεσμο της Μακεδονίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey