Συγχαρητήρια... αφηρημάδας σε Πλατανιά!

02/07/2012 - 18:42 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2012 - 00:27

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να διέρχεται αγωνιστική κρίση, κάτι που έχει περάσει και στη συμπεριφορά των διοικήσεων των εκάστοτε ΠΑΕ.

Έτσι λοιπόν, η επιτυχία του Πλατανιά να κατακτήσει το τρίτο προνομιούχο ειστήριο για τη Super League, μέσα από τη διαδικασία των play off, πέρασε στα... ψιλά από τις υπόλοιπες ομάδες. Όχι όμως και από την ΑΕΛΚ, που διεκδίκησε επίσης με αξιώσεις την άνοδό της.

Η καλλονιάτικη ΠΑΕ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση απευθυνόμενη προς την ομάδα των Χανίων, όμως ο συντάκτης τα... μπέρδεψε ως φαίνεται, αφού αντί για την άνοδο συνεχάρη τον Πλατανιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ συγχαίρει την ΠΑΕ Πλατανιά Χανίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και της εύχεται καλή αρχή και καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Superleague."

UPDATE 19:31: Μπορεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να δημοσιεύθηκε το πρωί της Δευτέρας και το συγκεκριμένο άρθρο του "SL" νωρίς το απόγευμα, ωστόσο η διόρθωση από πλευράς aelk.gr δεν άργησε, παρά μόνο μισή ώρα μετά την ανάρτηση μας.

Καθόλου τυχαίο, μιας και η ανάγνωση του sportlesvos.gr αποτελεί αγαπημένο χόμπι των ανθρώπων της καλλονιάτικης ΠΑΕ.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας...


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey