Μιχαλάκης: "Έτσι νικάνε τα χωριά..."

03/07/2012 - 12:11 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2012 - 12:58

Την πρώτη επίσημη απάντηση στον Αλέξη Κούγια που καθ΄ όλη τη διάρκεια των μπαράζ ανόδου που ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΛΚ επί της Παναχαϊκής και την άνοδο του Πλατανιά, είχαμε από πλευράς ΑΕΛΚ και ειδικότερα διά στόματος του Προέδρου της Νίκου Μιχαλάκη.

Ο Πρόεδρος της Καλλονιάτικης ΠΑΕ που βρέθηκε στο στόχαστρο του ομολόγου του από την Παναχαϊκή, με τις γνωστές σοβαρές καταγγελίες, απέφυγε να πει το οτιδήποτε αναφορικά με το περιεχόμενο αυτών, απαντώντας μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο στα πικρόχολα σχόλια του κ. Κούγια, που έχουν κάνουν με την ιστορία και το μέγεθος της Καλλονής.

Ειδικότερα ο κ. Μιχαλάκης τόνισε: «Σήμερα η Καλλονή δεν κέρδισε την Παναχαϊκή. Κέρδισε τον Κούγια και τις μεθόδους του. Και αυτά είναι τα χωριά που λέει. Νικάνε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους…», ήταν η δήλωση με νόημα του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στα τηλεοπτικά μέσα.

Όμως δε σταμάτησε εκεί, αναφερόμενος και σε κάποιους (;) που ελπίζουν ότι θα φύγει από το ποδόσφαιρο. «Πολλοί ελπίζουν και πιστεύουν και παρακαλάνε ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα, αλλά τους απαντώ. Μην το πιστεύετε γιατί θα απογοητευτείτε…».

Ο... Γκασμάς: «Πρόεδρε με όλο το σεβασμό, δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι παρακαλάνε να... αποχωρήσετε. Αυτό  πάντως που ισχύει σίγουρα, είναι ότι πολλοί παρακαλάνε μην τυχόν και φύγετε. Για ευνόητους λόγους.."

Ο κ. Μιχαλάκης παράλληλα χαρακτήρισε άκρως επιτυχημένη τη χρονιά για την ομάδα του, τονίζοντας πως η εξέλιξη της ΑΕΛΚ θα πραγματοποιηθεί βήμα βήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey