Φιλική ισοπαλία με Παναιτωλικό

30/08/2012 - 14:21 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2012 - 15:56

Χωρίς τέρματα έληξε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με τον Παναιτωλικό,που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης παρουσία 300 φιλάθλων.

Αυτό ήταν το δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας των Καλλονιατών, μετά την ήττα στο Καρπενήσι από τη Νίκη Βόλου, όπου η ομάδα του Τίμου Καβακά δε σκόραρε.

Πάντως, ο νέος τεχνικός της ΑΕΛΚ χρησιμοποιήσε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, αλλάζοντας πρόσωπα και σχήματα, σε μια προσπάθεια να διαμορφώσει εικόνα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και να αποφασίσει την κατάλληλη διάταξη για τα επίσημα ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛΚ παρουσιάστηκε σφιγμένη στο ξεκίνημα του αγώνα, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό λόγω των δυνατών προπονήσεων. Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Καβακά έβρισκαν τα πατήματά τους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε από τις πολλές αλλαγές. Χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας Χέλγε Πάιερ.

Την αναμέτρηση σφύριξε ο Βουρανής, με βοηθούς τους Βερρή και Μπάλιακα.

ΑΕΛΚ: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Κώτσιος, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκονζάλες, Μανούσος, Καζάκης
Έπαιξαν και οι: Γόμος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Χατζόπουλος, Λίμα, Ντάμπος, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Γάλας, Μανουσάκης και Γιίονδης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Μουμίν, Γκόλιας, Κούσας, Σφακιανάκης, Δάρλας, Μητρόπουλος, Μύγας, Πασάς, Φαβάλι
Έπαιξαν και οι: Κούσης, Στεφανάκος, Μπογκντάνοβιτς, Μήλιος, Μεταξούλης, Τζιτζής και Κίτσας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey