Τρέχει να προλάβει ο Εθνικός Αστέρας

23/10/2012 - 11:26 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2012 - 11:34

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί στην Καισαριανή, προκειμένου να ξεπερασθούν όλες οι δυσκολίες και να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη (24/10) κόντρα στην ΑΕΛΚ, στην έδρα του Εθνικού Αστέρα.

Οι παράγοντες της ΠΑΕ έχουν κινητοποιηθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι από νωρίς χθες το πρωί υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές με δικηγόρους, ώστε να βρεθούν λύσεις και να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες, προκειμένου να διεξαχθεί το παιχνίδι κανονικά, σε αντίθεση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κόρινθο (0-3αα).

Μάλιστα, επικεφαλής όλης αυτής της προσπάθειας, των επαφών και των διαβουλεύσεων είναι ο Γιώργος Γκάμαρης, που μαζί με τους συνεργάτες του, έχει αναλάβει το όλο έργο, αποφασισμένος να το φέρει σε πέρας, ρυθμίζοντας όλες τις εκκρεμότητες που απορρέουν από την περυσινή περίοδο.

Ο επικεφαλής της καισαριανιώτικης ΠΑΕ είχε επαφή και με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, στον οποίο ανέλυσε όλα τα δεδομένα, ζήτησε την ανάλογη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και προγραμμάτισε μία ακόμη επαφή σήμερα, όπου αναμένεται όλα να έχουν ξεκαθαρίσει.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου, γύμνασε και χθες το απόγευμα κανονικά την ομάδα, προετοιμάζοντας τους παίκτες του, με το μυαλό στον αγώνα Κυπέλλου και την ΑΕΛΚ, περιμένοντας όλη η ομάδα να ριχθεί στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις με αποφασιστικότητα.

(Πηγή: OnSports)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey