Εγκαίνια Συνδέσμου για "Blue Sardines" [pics]

23/10/2012 - 11:45 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2012 - 12:06

Blue_Sardines_egkainia1Τα εγκαίνια των γραφείων του Συνδέσμου τους στην Καλλονή πραγματοποίησαν οι "Blue Sardines", το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία αρκετών φίλων της ΑΕΛΚ και υψηλών προσκεκλημένων.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας του Λεκανοπεδίου στεγάζεται πλέον στα γραφεία που διατηρούσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην Καλλονή και τα μέλη των "Blue Sardines" φρόντισαν να μετατρέψουν το χώρο σε ένα ζεστό ποδοσφαιρικό στέκι με έντονο χρώμα ΑΕΛΚ.

Τους τοίχους κοσμούν φωτογραφίες από την περίοδο που η ομάδα της Καλλονής αγωνιζόταν στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", αλλά και πιο πρόσφατες στον "Ταρλά", ενώ υπάρχουν κρεμασμένες φανέλες της ΑΕΛΚ από διάφορες ποδοσφαιρικές περιόδους.

Στα εγκαίνια του Συνδέσμου το παρόν έδωσε ο προπονητής Τίμος Καβάκας, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως οι Μανούσος, Γκονζάλες, Κώτσιος, Κριπιντήρης, Μανουσάκης, Γάλας, Μάππας, εκπρόσωποι της διοίκησης και φορείς της περιοχής.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κομνηνός, ευχόμενος στην ΑΕΛΚ να έχει την μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Football League και στους φιλάθλους την καλύτερη δυνατή παρουσία στις κερκίδες.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια των "Blue Sardines"

Blue_Sardines_egkainia2Blue_Sardines_egkainia5

Blue_Sardines_egkainia6Blue_Sardines_egkainia4

Blue_Sardines_egkainia7Blue_Sardines_egkainia3

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey