Αυθημερόν στην Καισαριανή

24/10/2012 - 11:31 Τελευταία τροποποίηση στις 24/10/2012 - 11:41

aelk_panachaiki1slΗ ΑΕΛΚ αντιμετωπίζει σήμερα στο Γήπεδο της Καισαριανής τον Εθνικό Αστέρα, χωρίς βέβαια να είναι ακόμη γνωστό αν θα γίνει τελικά ή όχι ο αγώνας της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον Εθνικό Αστέρα κάνουν αγώνα δρόμου για να εκδόσουν τα δελτία και να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές, που τους στέρησαν τη συμμετοχή στο ματς πρωταθλήματος με την Κόρινθο (0-3αα).

Από τη μεριά τους οι Καλλονιάτες προτίμησαν να ταξιδέψουν αυθημερόν, αναχώρησαν το πρωί αεροπορικώς, ώστε να βρεθούν στις 3 το μεσημέρι στη σέντρα του Γηπέδου της Καισαριανής με την ευχή να κατέβει και ο αντίπαλος να αγωνιστεί, ώστε να μην κριθεί η πρόκριση στα χαρτιά.

Ο Τίμος Καβακάς πήρε μαζί του στην αποστολή 18 παίκτες, εκ των οποίων για πρώτη φορά τον Ίβιτσα Μαιστόροβιτς, όπως και το νεαρό Γιουκαρή. Ο Μιχάλης Κριπιντήρης, αν και προπονήθηκε τη Δευτέρα, έμεινε ξανά εκτός αποστολής.

Η 18άδα απαρτίζεται από τους: Μάππα, Γόμο, Σερφά, Χωριανόπουλο, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδη, Κώτσιο, Λαμπρόπουλο, Σιλιγαρδάκη, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γάλα, Γκόβα, Γιουκαρή, Μανουσάκη, Μανούσο, Καζάκη και Γιόνδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey