Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε!

24/10/2012 - 19:15 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2012 - 14:53

Τηρώντας την… παράδοσή της, που τη θέλει τα τελευταία δύο χρόνια να περνάει τον πρώτο γύρο της στο Κύπελλο στα πέναλτι, η ΑΕΛΚ δυσκολεύτηκε, αγχώθηκε αλλά τελικά λύγισε στην ψυχοφθόρα διαδικασία τον Εθνικό Αστέρα, που μέχρι και παραμονές του αγώνα, ήταν αμφίβολο το αν θα ήταν σε θέση να παίξει.

Με τον Τίμο Καβακά να μην αλλάζει τη φιλοσοφία του και να μη μπαίνει δικαίως στον πειρασμό να διαφοροποιήσει την ομάδα που έχει παρατάξει στα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα, βάζοντας ωστόσο για πρώτη φορά στην 11άδα το μεταγραφικό απόκτημα Μαϊστόροβιτς, η ομάδα της Καλλονής ήταν καλύτερη απέναντι στο νεανικό και ενθουσιώδες σύνολο της Καισαριανής, αλλά δεν κατάφερε να «κλειδώσει» την πρόκριση στα 90 λεπτά του παιχνιδιού.

Χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά έχοντας και επιπόλαια διαστήματα στο παιχνίδι της, προηγήθηκε με τον Λεοζίνιο στο 55΄. Το προβάδισμά της δεν το διεύρυνε και παίζοντας με τη φωτιά, τελικά… κάηκε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας, όπου και ισοφαρίστηκε από τον Θεολόγου!

Στην παράταση, ο Καβακάς έδωσε ευκαιρία και στο Γιόνδη που αντικατέστησε τον Καζάκη, με το νεαρό να είναι μέσα στις φάσεις, αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα, εντείνοντας το άγχος που πια είχε αρχίσει να καταβάλει την ομάδα του.

Στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν διαδοχικά οι Μαρσέλο, Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο και Μανούσος, με το Μάππα να βγαίνει νικητής απέναντι στους Καμπούρη και Νικολέτο.
Η ΑΕΛΚ που αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Τόνι Γκονζάλες, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Αστέρας: Ντούσης, Καμπούρης, Συρίγος, Μαρτίνος, Θεολόγου, Καζνέτσης (65' Τσίτρας), Σάμιος, Σουλελές, Μαστρογιάννης (81' Δαφνάς), Λιοσάτος (74' Νικολέτος), Κετσετζόγλου

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Κώτσιος (90' Αναστασιάδης), Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Καζάκης (90+1' Γιόνδης), Μανουσάκης (82' Γκόβας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey